Barion Pixel Eiza González is a szőke hajszínre szavaz 2022-ben – Új külseje egyszerűen varázslatos – Coloré

Eiza González is a szőke hajszínre szavaz 2022-ben – Új külseje egyszerűen varázslatos

2022. 03. 24.

A teljesen szőke haj úgy fest nemcsak Gigi Hadid szupermodellt és Miley Cyrus énekesnőt ragadta magával, hanem a lenyűgözően szép Eiza Gonzálezt is.

Eiza González nevét már egyre többen ismerik, – legfőképpen Hollywoodban – ugyanis olyan filmekben láthattuk már jobbnál jobb alakításokat nyújtani, mint a Netflix egyik sikerfilmje, a Törődöm veled! vagy éppen a Halálos Iramban és az Alkonyattól pirkadatig című alkotások.

Eiza González
Forrás: Northfoto

Eiza egyik védjegye sötét tónusaiban van, hiszen mexikói származása révén barna haja, barna szeme és egzotikus kisugárzása van, ezért is okozott óriási meglepetést, hogy az Ambulance londoni premierjén egy merőben más külsővel jelent meg.

Barna tincseit és finom sminkjét lecserélve, platinaszőke hajjal és vad, vörös rúzzsal lépett a vörös szőnyegre. A tőle szokatlan, ám annál szexisebb stílust egy Burberry estélyivel egészítette ki. A hatás sem maradt el, mivel a premieren lévő fotósok és rajongók is nehezen tudtak betelni a sztár látványával.

Eiza González
Forrás: Northfoto

A 32 éves Eiza González még nem árulta el, hogy egy új szerep vagy csak saját kedvtelésből váltott ilyen nagyot, de abban mindenki egyetért, hogy a szőke ezen árnyalata igencsak népszerű lesz a nyári időszakban.

A szakértők szerint ez a sok ápolást igénylő festés inkább a világosabb bőrűeknek áll jól, ám ezt a színésznő most megcáfolta.

Forrás: dailymail.com