Barion Pixel Megvan a tuti orgazmus titka? Forradalmasíthatja a szexuális életét a kristály szexjáték! – Coloré

Megvan a tuti orgazmus titka? Forradalmasíthatja a szexuális életét a kristály szexjáték!

2024. 03. 26.

Sokan hisznek a kristályok gyógyító hatásában – a zsebünkben hordjuk, vagy elhelyezzük őket otthonunkban. Úgy tartják, hogy a kristályok segítenek a gyógyulásban, növelik az önbizalmat, erősítik az intuíciókat, sőt némelyik még szerencsét is hozhat. Ezt a fajta energiát a szexuális életünkbe is átirányíthatjuk. A kristály szexjátékkal jobban megismerhetjük a testünket.

Egy olyan korszakban élünk, amikor egyre jobban odafigyelünk arra, hogyan dolgozunk, hogyan élünk és mit fogyasztunk, miért ne figyelhetnék arra is egyre jobban, hogy hogyan éljük meg a szexuális örömöt és mivel. A szexpedagógusok évek óta arra bátorítanak, hogy fedezzük fel a kristály szexjátékok mély érzelmi, fizikai és spirituális gyógyító tulajdonságait. Segít elérni az eufórikus orgazmustól kezdve, a fizikai gyógyuláson át, a szexuális traumák feldolgozását, a minőségibb szexuális életet és egészséget.

Tudatos örömszerzés

Egyes szexpedagógusok szerint a kristályból készült szexjáték lényege nem csupán az örömszerzés, hanem hogy öngondoskodó módon érintsék meg a nők a testüknek ezt a részét. Nem szexuális értelemben. Nem azért, hogy valaki másnak örömet okozzanak.

szexjáték
Kép forrása: Alenka00 / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

A tudatos gyönyör fogalma esetén a hangsúly a vaginánkkal való szent kapcsolat lassú, tudatos módon történő visszaszerzésén van. Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy jelen vagyunk az adott pillanatban; elismerjük az elme-test-lélek-szellem kapcsolatot. A tudatos örömszerzés egy szándékos, mélyen terápiás gyakorlat, amely segíthet újraformálni az örömszerzéssel kapcsolatos perspektívánkat – és elmozdítani a szégyent, a hibáztatást és a bűntudatot, amelyet az oktatás, a nevelés és a társadalmi kondicionálás ránk, nőkre helyezett.

Kristály szexjátékok

Gwyneth Paltrow pár éve hozta be a mainstreambe, amikor elkezdte árulni a jáde joni tojásokat, amelyeket hosszabb időre a vaginába helyezhetünk. A yoni tojások többek között intenzívebb orgazmust ígérnek, megerősítheti a medencefeneket azáltal, hogy fokozza a véráramlást és az izomtónust, az inkontinencia kezelésében is segíthet.

szexjáték
Kép forrása: standret / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

Minden kristálynak megvannak a maga egyedi előnyei és molekuláris összetétele, így ezen szexjátékok közül mindenki kiválaszthatja a szükségleteinek és vágyainak megfelelőt. A szexpedagógusok azt javasolják, hogy valami gyengéd és tápláló dologgal kezdje, aki belevág, például egy rózsakvarccal. Szerintük fontos a nőknek a szexuális egészség elérésében, hogy valami egyedi, nőies és szép dolgot használnak. A célja nem feltétlen a klitorális orgazmus, hanem, hogy érezd a tested.

Azonban, az előnyök mellett, fontos megjegyezni, hogy a kristályból készült szexjátékokat is rendszeres kell tisztítani és megfelelően tárolni, hogy ne okozzanak fertőzést.

Forrás: Popsugar, Grazia

Borítókép forrása: Ilona Shorokhova / iStock / Getty Images Plus / Getty Images