Barion Pixel „Nagyon kívánlak, elkapnálak egy körre! Jössz szobára?” Hol van a határa a szexi üzeneteknek? – Coloré

„Nagyon kívánlak, elkapnálak egy körre! Jössz szobára?” Hol van a határa a szexi üzeneteknek?

2024. 06. 07.

Felindulásból, dühösen legalább olyan marhaságokat tud az ember összehordani, mint akkor, amikor valakit nagyon meg akar szerezni magának. Ha már az ismerkedésen túl vagytok, akkor szexi üzenetekkel is bombázhatod kiválasztottadat. De mi a sok, és mi nem?

Aki ma él távkapcsolatban, szerencsésnek mondhatja magát. Nem kell távirat vagy kézzel írt levél az üzenet eljuttatásához, és a postagalambot sem kell várni, valamint a füstjelek kódolása sem feladat. A modern technika csodája a kezünkbe adta annak lehetőségét, hogy egy gombnyomással hang vagy videó formában eljuttassuk mondanivalónkat az akár másik földrészen lévő személy számára, vagy akár szexi üzenetet küldjünk.

Szexi üzenet
A kor és a technika hozta magával a szextinget / Kép forrása: PashaIgnatov / Getty Images

Szexting közel és távol

Az üzenetváltás egyszerűsége megadja a szextingelés lehetőségét, vagyis az online csevegés során történt szexuális jellegű tartalmak küldését és fogadását.

Nem kell másik kontinensen lenni ahhoz, hogy a szerelmesek fizikailag távol legyenek egymástól. Mit tesz az ember, ha hiányzik neki valaki? Felkapja a telefont és valamilyen formában felkeresi a másikat. És mit tesz akkor, ha éppen szerelmét, érzelmeit, vágyait szeretné kifejezni iránta? Ugyancsak a telefonért nyúl és szexi üzeneteket küld.

Naiv vagy, ha azt gondolod, hogy ez a jelenség csak a mai fiatalok körében elterjedt. Az online világ hozta magával, és mivel minden korosztály simogatja okos készülékét, így a szexting egyáltalán nincs korhoz kötve.

Megvan annak a varázsa, ha a pároddal épp nem tölthettek közösen időt, és más módon próbáljátok a tüzet fenntartani. A digitális eszközök remek lehetőséget kínálnak arra, hogy legintimebb gondolatainkat is kifejezzétek egymás iránt.

Digitalizált romantika

Azon túl, hogy a távolságot némileg enyhíteni lehet a különböző online platformoknak és eszközöknek hála, még az izgalmat is felperzselheti.

A kissé meghanyatlott, hervadni készülő párkapcsolatot is felpezsdítheti a pajzán, kacérkodó, vagy csak rejtett erotikát hordozó szexi üzenetek. Ha mindkét fél adóvevője működik, akkor ez is válhat a vágyfokozás egyik formájává.

Gondolj csak bele, hogy épp a metrón ülsz, hazafelé tartasz, de tudod, hogy ma esélyetek sincs találkozni a szerelmeddel. Unalmadban, meg mert éppen rá gondoltál, annyit írsz neki, hogy

„Kívánlak!”

Izgalommal várhatod a hatást és az üzenetcunamit. A másik oldalon pedig valószínűleg egy felajzott fél azon töri a fejét, hogyan fejezze ki szavakban igazán azt, amire éppen gondol. Rátok van bízva, hogy mi fér bele ebbe a játékba. Az biztos, ha mindkét fél nyitott a szerelem és vágyak ilyen formában történő kifejezésére, akkor szexi és izgalmas kalandként élhetik meg. Ehhez azonban fogni kell a jeleket. Azt is, ha mehet a játék és azt is, ha egy határt már átlépett.

Szexi üzenet
Jól gondold át, hogy kivel és mit osztasz meg / Kép forrása: ultramarinfoto / Getty Images

Ezt nem akartam látni!