Barion Pixel Ezekkel a programokkal tedd boldoggá szerelmedet Valentin napon, ha te sem pénzben méred a szerelmet! – Coloré

Ezekkel a programokkal tedd boldoggá szerelmedet Valentin napon, ha te sem pénzben méred a szerelmet!

2024. 02. 12.


A Valentin nap közeledtével sokan keresik azokat a különleges és személyes módokat, amelyekkel kifejezhetik szerelmüket szívük választottjának. Az alábbi programok segítségével még emlékezetesebbé teheted ezt a különleges napot és nem is kell tízezreket költened. A szerelmesek napja ideális alkalom lehet arra, hogy megmutasd a szerelmednek, mennyire értékes neked! Ne felejtsd el, hogy a szeretet nem pénzben mérhető, a legfontosabb összetartó erő kapcsolatokban a minőségi idő és a közös élmények.

Valentin Nap1. Netflix Party

Szervezz meg egy közös filmnézést, és élvezzétek együtt a kedvenc romantikus filmeteket, vagy sorozatotokat.

Pexels Photo 7234317
forrás: Pexels Photo

2. Virtuális utazás a Google Earth segítségével

Fedezzétek fel együtt a világ különböző pontjait virtuális utazások segítségével, és tervezzetek el egy jövőbeli közös utazást.

3250236968 C1df72eaed B

3. Közös zenehallgatás

Hallgassátok meg a kedvenc dalaitokat együtt, vagy keresgéljetek az interneten ingyenes online koncertek után, amiket mindketten szerettek.

4329908160 9c2ce3a868 B


4. 10 pontos lista készítése arról, hogy mit szerettek a másikban

Írjatok mindketten listát arról, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket kedveltek egymásban.

Cznmcy1wcml2yxrll3jhd3bpegvsx2ltywdlcy93zwjzaxrlx2nvbnrlbnqvbhivznj0zxjwdmvzywxhaw5lbjawmdq3lwltywdllwt3dnd4ogzilmpwzw

5. Közös sütés-főzés

Készítsetek olyan ételeket együtt, amit még azelőtt soha nem került az asztalra, vagy süssetek  meg egy olyan sütit, amit még sosem kóstoltatok. Szuper ötlet lehet a csokifondü gyümölcsökkel, az epres sajttorta, a málnás mousse torta, vagy az epres pavlova.

Chocolate Fondue Dish