Barion Pixel Ezeket a filmeket érdemes streamelni 2024 Valentin napján – Coloré

Ezeket a filmeket érdemes streamelni 2024 Valentin napján

2024. 02. 10.

Akár szingli valaki, akár a párjával szeretne megnézni egy jó mozit Valentin napján, ezekkel nem fog mellélőni.

Valentin napon sokféle programot szervezhetünk, a wellness utazástól kezdve egy romantikus városlátogatáson át a klasszikus vacsoráig, de mehetünk színházba, moziba, páros fotózásra, gokartozni, múzeumba – kinek-kinek vérmérséklete szerint. De vannak olyan párok is, akiknek a kapcsolati dinamikájuk pont egy kis pihenős-bekuckózós dolgot kíván meg. Ők mozizhatnak otthon is, és főzhetnek együtt akár vacsorát, később az este folyamán pedig jöhet a gyönyör egyéb fajtája. Nekik ajánlunk most remek filmeket, melyek streamelhetők már a platformokon, de ezekből a szinglik is bátran választhatnak.

Valentin nap
Forrás: Getty images

Barátnőt felveszünk

Jennifer Lawrence debütálása a romkom műfajában, ami kimondottan jól áll az Oscar-díjas sztárnak. Karakterét, Maddy-t felbérelik, hogy legyen egy esetlen fiú, Percy csaja és vezesse be a szex rejtelmeibe. A vígjáték sok abszurd geget bemutat, mégis eltávolodik az Amerikai pités kliséktől és egyszerre retro, mégis friss. Nagyszerű és vicces szórakozás.

Vörös, fehér és királykék

Szingli lányoknak és queer pároknak ajánljuk ezt a 2023-as zseniális romantikus filmet, mely a brit herceg és az amerikai elnökjelölt fiának egymásra találását mutatja be. Kevés ilyen igazán mély, érzelmes mégis vidám film van, amely egy meleg szerelmet ilyen komplexen ábrázol.

Palm Springs

A 2020-as film Nyles (Andy Samberg) és Sarah (Cristin Milioti) története, két esküvői vendégé, akik abszurd módon egy időhurokba ragadnak. Újra és újra átélik ugyanazt a napot, mígnem az egyikük minden kockázat ellenére ki akar törni, de a legnagyobb kockázatot az jelentheti, ha követi a szívét.

Ölj meg kedvesem!

A Netflixre érkezik Valentin napra a szatirikus humorú vígjáték. Adott egy nagyon szerelmes pár, ám egy nyertes lottószelvénynek súlyos következményei lesznek, A házaspár elkezdi egymás meggyilkolását tervezni a pénzért, esetlen barátaik pedig segédkeznek a legjobb módszer megtalálásában.

Southside with You

Egy kis modern történelem, azoknak, akik rajonganak Michelle Obamáért. A 2016-os film Barack Obama elnök és Michelle első randevúján alapul 1989-ben. Akkoriban a férfi jogi munkatársként dolgozott, Michelle pedig ügyvéd volt – nem tudták, mi következik ebből. Ez a történelmi szerelmi történet arról szól, hogy jelen legyél a pillanatban azzal a személlyel, akit annyira szeretsz.

West Side Story

A Disney+ kínálatában elérhető a fantasztikus klasszikus modern verziója, Rachel Zegler és Ansel Elgort főszereplésével. Dinamikus, izgalmas, tele zenével és tánccal, és persze komoly mondanivalóval az arra fogékonyaknak.

Borítókép forrása: HBO Max