7 jel, amiből biztosan tudni lehet, ha a nagy Ő-vel van dolgunk

2021. 01. 21.

Bármennyire is hihetetlen, de ha pontosan azokat a dolgokat tapasztaljuk az igazival kapcsolatban, amelyeket a filmekben látunk vagy hallunk, kicsit sem állunk messze az igazságtól.

everton vila AsahNlC0VhQ unsplash
Borítókép forrása: Unsplash

A test ugyanis rengeteg biokémiai jellel tudatja, ha tényleg sikerült megtalálni a nagy Ő-t. De pontosan, melyek ezek a jelek és mégis honnan lehet tudni, hogy tényleg az igazival és nem egy fellángolással van-e dolga az embernek? A következő válogatásban egy-két dolog okozhat meglepetést, de a lelkitárs megtalálásához igenis fontos ezekkel a jelzésekkel tisztában lenni.

1. Nincs stressz!

A bezárkózás, a merevség és a görcsösség sosem jelent jót. Főleg, ha azt amellett érzi valaki, akivel együtt van. Az igazi mellett a test és a lélek is nyugodt, a stressz pedig szó szerint messziről elkerül.

2. Motiváció

A boldog párkapcsolat egyik alapismérve, hogy a két fél kölcsönösen motiválja egymást a karrierjében és a magánéletben is. Az igazi optimizmussal, derűvel, szeretettel és önbizalommal tölt fel, míg a munkában egyik pillanatról a másikra produktívabb és jobb hozzáállást eredményez a jelenléte.

3. Semmi játék

Nincs annál nagyszerűbb érzés, amikor valaki mellett önmagát adhatja az ember. Nincs színjáték, nincs erőlködés és egyik fél sem akarja megváltoztatni a másikat.

4. Illat

Az öt érzék közül a tudomány szerint a szaglás a legerősebb, akkor is, ha tudat alatt működik. A feromonok, amelyeket az emberek teste párologtat sokat segíthet a szerelem megtalálásában. Hihetetlen, de ez az apróságnak tűnő dolog az egyik legfontosabb jele, ha az igazival van dolgunk.

5. Egészségtudat

A nagy Ő mellett erősebbnek és tudatosabbnak érzi magát mindenki. Illetve az emberek többsége arra kezd törekedni, hogy megfelelő módon élje az életét.

6. Empátia

Talán nem meglepő, de ami azzal történik, akit mindennél jobban szeret valaki, az a másikra is kihat. Az empátia elengedhetetlen egy életre szóló párkapcsolathoz, hiszen csak ennek meglétével lehet átvészelni a hullámvölgyeket vagy a nehezebb időszakokat.

7. Érintés

Természetesen a szex egy igen lényeges része a hosszú és boldog kapcsolatnak, ugyanakkor az érzelmek, az egymás iránt tanúsított gesztusok és érintés talán még inkább. Az igazi ölelése, megnyugtat és biztonságot ad. Ha ezek megvannak, jó eséllyel nem kell tovább keresgélni.