Barion Pixel Megérkezett a Szex és New York első teljes trailere – VIDEÓ – Coloré

Megérkezett a Szex és New York első teljes trailere – VIDEÓ

2021. 12. 01.

Carrie és Big visszatér! Ráadásul egy csomó régi szereplővel karöltve, akikről végre több mindent is megtudhatunk a Szex és New York legújabb előzeteséből.

A széria 7. évada – amely az And just like that címet viseli – december 9-én kerül képernyőre az HBO Max csatornáján, amelyhez eddig csak rövidebb teaser videók és kedvcsinálók érkeztek, elhúzva a mézesmadzagot előttünk, hogy körülbelül mire is számíthatunk.

Les Premieres Photos De Sex And The City, Sans K.cattrall Pour Hbo Max ***exclusive***
Forrás: Northfoto

Számos pletyka kelt szárnya Carrie és Big válásáról, Aidan újabb felbukkanásáról és Samantha haláláról is, de most végre kiderül a másfél perces trailerből: nincs mitől félnünk. A főszereplő karakter és férje még mindig boldog házasságban élnek. Sőt, mi több, a képkockák szerint a szerelem sem múlt el kettőjük között. Charlotte gyermekei igazi művészlelkek lettek, Miranda pedig még mindig imádja a munkáját.

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY

Samantha karaktere ugyan nem tér vissza, de több zseniális új szereplő fog felbukkanni, akik ha nem is tudják feledtetni velünk a személyiségét, igazi színt fognak vinni a megmaradt három barátnő hétköznapjaiba.

A régi szereplők közül Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler és a néhai Willie Garson is visszatér a széria bizonyos epizódjaiban, míg a szereplőgárda új tagjai között Sara Ramírezt, Sarita Choudhuryt, Nicole Ari Parkert és Karen Pittmant köszönthetjük.

Forrás: justjared.com