Barion Pixel Íme a titok! Ezért olyan tökéletes Ryan Reynolds és Blake Lively házassága – Coloré

Íme a titok! Ezért olyan tökéletes Ryan Reynolds és Blake Lively házassága

2021. 11. 11.

A hollywoodi álompár 2012 óta házas és van három gyönyörű lánygyermekük is.

Ryan és Blake igazán kedvelt pár a filmiparban és a közösségi médiában, mert bár nagyon szeretik egymást, ezt sosem negédesen adják elő.

''a Simple Favor'' World Premiere In New York City
Forrás: Northfoto

Sokkal inkább humorukról ismertek és arról, hogy bármivel képesek ugratni egymást. Ettől persze még nagyon romantikusak, a 10 éves évfordulójukat például pont azon a helyen ünnepelték, ahol az első randijuk volt. Jövőre pedig már a házasságuk is 10 esztendős lesz. És ne feledkezzünk meg szerelmük három gyümölcséről sem: James 6, Inez 5, Betty pedig 2 éves.

Egy rövid interjúban a Deadpool sztárja arról mesélt, szerinte miért olyan szilárd a kapcsolatuk, és miért ússzák meg ők az álompárság zátonyait. „Nem vesszük egymást túl komolyan, és igazi barátok is vagyunk” – mondta Ryan. „Szeretni és szerelmesnek lenni nagyszerű dolog, de tényleg szeretitek egymást? Ez az a kérdés, amit fel kell tenned magadnak, ha igazán belegondolsz. Mindig is kedveltük egymást. Együtt fejlődtünk az évek során, sokat tanulunk egymástól. Szóval igen, szerencsés vagyok, hogy van egy haverom ebben az egészben.”

Blake Lively korábban elárulta, hogy nagyon ügyelnek arra is, hogy egyikük karrierje se szenvedjen hátrányt és mindkettejüknek legyen ideje magát is építeni a családon kívül. Ha az egyiknek épp fut a szekere, a másik örömmel vonul a háttérbe és ad biztonságot.

Számomra az a lényeg, hogy minőségi időt töltsek a gyerekeimmel, mielőtt tinédzserek lesznek, akik majd irtóznak tőlem” – osztotta meg elképzelését viccesen a színész.

Forrás: dailymail.com