Barion Pixel Memoárt ír a Jóbarátok színésze, melyben függőségéről is vall – Coloré

Memoárt ír a Jóbarátok színésze, melyben függőségéről is vall

2021. 11. 04.

Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlere kész arra, hogy elmondja történetét, ehhez pedig egy hétszámjegyű szerződést is aláírt egy könyvkiadó céggel.

A Jóbarátok sorozat hat főszereplőjének élete fenekestül felfordult, amikor annak idején a műsor a legnépszerűbb sitcom lett a világon. Hatuk közül a hirtelen jött hírnevet a Chandler Binget alakító Matthew Perry viselte a legrosszabbul – a forgatás ideje alatt egy ízben függőséggel is küzdött. Többek között erről is ír majd készülő emlékiratában, mely a Flatiron Books kiadó gondozásában jelenik meg.

Matthew Perry jóbarátok
Forrás: Northfoto

Perry könyve 2022 őszére várható a könyvesboltok polcaira, és elmondása szerint az olvasót a Jóbarátok forgatásának kulisszái mögé kalauzolja majd, ezenkívül Vicodin-, majd alkoholfüggősége okozta problémáiról is mesél majd. Egy 1997-es síbaleset következtében szokott rá a fájdalomcsillapítókra, később pedig az alkoholra, olyannyira, hogy sokszor másnaposan ment forgatni a Jóbarátokat. A kötet nem nélkülözi majd Perry (és valahol Chandler) jellegzetes iróniáját és humorát sem, miközben beszámol az egész életét végigkísérő küzdelmekről, noha kívülről úgy tűnhetett, hogy megvan mindene. Az NBC egykori sorozatának szereplői közül még senki sem írt hasonló könyvet, így igazán egyedi hangvételre számíthatunk és soha nem hallott sztorikra is. Megan Lynch, a Flatiron Books tulajdonosa szerint a mostanihoz hasonló izolált, sötét időkben mindannyiuknak szüksége van valamire, ami megnevette, elgondolkodtat és ami összehoz minket, Perry kötete pedig pont ilyennek ígérkezik.

Forrás: Vanity Fair
Borítókép forrása: Northfoto