Barion Pixel Angelina Jolie hosszú idő után a gyerekeivel mutatkozott a vörös szőnyegen – Coloré

Angelina Jolie hosszú idő után a gyerekeivel mutatkozott a vörös szőnyegen

2021. 10. 19.

A 46 éves színésznőhöz öt gyermeke csatlakozott új Marvel filmjének, az Örökkévalóknak a premierjén, hétfő este a hollywoodi Dolby Theatre-ben.

A színésznő majdnem minden gyermeke részt vett a vörös szőnyeges eseményen. Az Örökkévalók című Marvel-film premierjén jelen volt Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15) és a 13 éves ikrek, Vivienne és Knox is. Az eseményről csak fia hiányzott, a 17 éves Pax.

'maleficent: Mistress Of Evil' Rome Photocall
Forrás: Northfoto

A gyermekek már korántsem annyira gyerekek, stílusuk és eleganciájuk egyértelmű lenyomata Angelinának és egykori férjének, Brad Pittnek. Zahara például egyenesen anyja szekrényéből választott alkalomhoz illő ruhát. Azt az Elie Saab költeményt viselte, amit Angelina a 2014-es Oscar-gálán.

Jolie úgy jelent meg az eseményen, ahogy a filmben is: istennőként. A Marvel újdonságában ugyanis az Örökkévalók egy csapat szuperlényt takar, akik az idők kezdete óta óvják a Földet és az emberiséget a gonosz erőktől. A földöntúli, magas rangú, isteni lényeknek újra kell kovácsolnia a szövetséget, mert a sötét oldal ismét szervezkedésbe és pusztításba kezd, a tét pedig az emberiség jövője lesz. A filmben Jolie alakítja Thenát, aki képes bármiből fegyvert létrehozni, megjelenése pedig előkelő és tekintélyt parancsoló. A sztár kiváló választás volt a karakterre, ezt hamarosan mindenki megtapasztalhatja a hazai mozikban is.

Forrás: justjared.com