Barion Pixel Eva Mendes szembenéz az öregedéssel és alkalmazkodik – Coloré

Eva Mendes szembenéz az öregedéssel és alkalmazkodik

2024. 10. 18.

Megszoksz vagy megszöksz. Ezt az örök érvényű mondást a saját életünkben is alkalmazhatjuk, ahogyan Eva Mendes is teszi.

Kegyetlenül telik felettünk az idő és azt nemcsak az ősz hajszálak és a ráncok jelentkezése mutatja. Eva Mendes színésznő egy sokak által tapasztalt változást vett észre magán.

Eva Mendes nem látta a szöveget

Van az a pont, amikor el kell engedni az elveinket és a dolgok elé kell mennünk. A látás romlása egy ilyen pont lehet. Amikor Ryan Gosling párja a Look Optic-kal dolgozott együtt, már magának is kénytelen volt bevallani elfér az orra hegyére egy látást javító szemüveg.

A színésznő ugyanis egyre nehezebben látta a betűket. Látásának romlását már évekkel korábban észrevette, de akkor még csak a nagyon apró betűs szövegek remegtek a szeme előtt – olvasható a People magazin sorai közt.

A harmincas éveim végén jártam, és emlékszem arra a pillanatra, amikor az összetevőket kissé nehezebbé vált számomra olvasni.

A Look Optic-kal való közös munka is rávilágította, hogy az öregedés egyik jele már bekúszott az életébe és szüksége van szemüvegre. Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy a telefonja betűméretét is kénytelen volt megnövelni, hogy az számára olvashatóvá váljon. Lényegében bárki, aki a közelében jár, láthatja, hogy mit ír párjának, Ryan Goslingnak.

  • Eva Mendes
  • Eva Mendes
  • Eva Mendes

A kényszerűség nagyszerűséget hozott a színésznőnek azzal, hogy a szemüvegeket beépítse a mindennapjaiba akár olvasó-, akár napszemüveg formájában.

Nyitókép forrása: Getty Images