Barion Pixel Haley Joel Osment egészen elképesztő dolgokat tartottak meg Bruce Willis-szel a Hatodik érzék forgatása után is – Coloré

Haley Joel Osment egészen elképesztő dolgokat tartottak meg Bruce Willis-szel a Hatodik érzék forgatása után is

2024. 10. 05.

Az akkor még gyereksztár Osment most aggódva tekint egykori bálványára, Bruce Willis-re, aki nehéz betegséggel küzd.

A Hatodik érzék című film 1999-ben nagy előrelépést hozott mind a két sztárnak, Bruce Willis-nek és Haley Joel Osmentnek, valamint a rendező M. Night Shyamalannak is. Osment, aki a film gyerekszereplője volt most elmeséli, hogy Bruce Willis a forgatás alatt mentorálta és segítette színészi fejlődését. Az akkor még csak 12 éves Osment számára Willis türelme és támogatása meghatározó volt. Willis jelenlegi egészségügyi problémái – Alzheimer-szerű betegsége – különösen megrázóak Osment számára, aki hálás szívvel emlékezik vissza, milyen nagy hatással volt rá a világsztár professzionalizmusa és embersége a forgatások során.

Bruce Willis
Forrás: imdb

Osment szerint Willis nem csupán nagyszerű színész volt, hanem a fiatalabb színészek számára is inspiráló személyiség. A közös munka alatt Bruce Willis útmutatása és barátságos hozzáállása segítettek, hogy jobban megértse a színészi játék finomságait, különösen egy olyan pszichológiailag összetett film esetében, mint A hatodik érzék.

Sokat hallottam felőle, miután megjelent a film, a következő években is. Időnként hangpostaüzeneteket hagyott nekem. Kétszer mentünk együtt Japánba is, ha jól emlékszem. Szóval előtte felhívott, aztán néha csak hazajöttem az iskolából, és az üzenetrögzítő villogott, és ő így szólt: „Hé, Haley Joel. Csak gondoltam beköszönök.

– emlékezett vissza a most 36 éves sztár, aki szeretné előkeresni ezeket a szalagokat.

Bruce Willis jelenlegi betegsége fájdalmasan érinti kollégáit és barátait, köztük Osmentet is. A színész afáziája miatt visszavonult a színészi pályától. Osment számára Willis betegségének híre különösen szívszorító, hiszen fiatalkori karrierjének egyik legmeghatározóbb alakjával veszítette el a kapcsolatot, azóta ugyanis nem beszéltek.

Forrás: The Independent
Borítókép forrása: imdb