Barion Pixel Mutasd a szemöldököd, ajkad! A Kalcsu Virtuális Sminktetoválás megmutatja, mi áll jól (x) – Coloré

Mutasd a szemöldököd, ajkad! A Kalcsu Virtuális Sminktetoválás megmutatja, mi áll jól (x)

2024. 09. 27.

A tökéletesség egyéni nézőpont kérdése, de jól tudjuk, tökéletes ember nincs. Nem baj azonban, ha törekszünk a tökéletességre, így az arcunkon lévő esztétikai hibákat, vagy számunkra nem megfelelőnek érzett területeket is kijavíthatjuk, korrigálhatjuk. Ezekre lehet gyógyír a smink vagy a sminktetoválás, ami nemcsak a szemöldökünket, hanem az ajkainkat is tökéletesíti! Sőt még káprázatos tusvonalat is varázsol!

Ma már számos megoldás és termék segíti, hogy a szépségünket még inkább kiemeljük és az esetleges hibákat korrigáljuk. A szemöldökünkről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, hiszen szépségéhez legfeljebb néhány szál eltávolítására van szükség. Más azonban a helyzet, ha valamilyen oknál fogva mégsem vagyunk elégedettek a szemöldökünkkel vagy kihullanak ezek a szőrszálak, hiszen ekkor jövünk rá arra, hogy arcunk egyik ékességét veszítettük el.

2
Forrás: Kalcsu

Vágy a maradandóért

Amennyiben nem tudunk megbarátkozni azzal, amit a természet adott, vagy ha éppen az a baj, hogy semmit nem adott, számos megoldás közül választhatunk. Ez azonban minden egyes napunkból időt vesz el, ráadásul nemcsak feltenni kell az arcunkra, hanem eltávolítani is, ami szintén plusz idő. Ugyanez a helyzet a szájunkkal is; egy halványabb vagy akár erősebb kontúrú ajak dúsabbá és igézőbbé teheti a szájunkat, ezzel is különlegesebbé tévé a megjelenésünket. Ha nem vagyunk a tusvonal húzás mesterei szintén több szemhéjtetoválás technika közül válogathatunk, a káprázatos tekintet érdekében!

A sminktetoválással azt spórolhatjuk meg, ami a legfontosabb, az időnket, hiszen hosszabb távon is csábítóvá tehetjük ajkainkat és szemöldökünket. Egy tetoválást azonban komoly döntés előz meg, így sok esetben hosszú idő kell ahhoz, hogy a gondolat tetté érjen. Nagy döntés ez, hiszen benne van annak lehetősége is, hogy az elvégzett művelet nem azt adja, amire vágytunk, onnan pedig már nincs visszaút, vagy legalábbis hosszadalmas, és nem annyira kellemes visszaút létezik csak.

3
Forrás: Kalcsu

Döntést megerősítő tények

A kozmetikai tetoválás tartós megoldást kínál, amelynek ez az egyik legfontosabb előnye, hiszen ezáltal jelentősen csökkenti a napi sminkelésre fordított időt. A tartós sminktetoválás éveken át biztosíthatja azt a megjelenését, amire vágyunk, így növelheti az önbizalmat, ekképp több előnyét is érezhetjük a mindennapok során.

Azok számára, akiknek a sminktermékek használata nem kivitelezhető az allergia miatt, a sminktetoválás alternatív és tartós megoldást kínálhat, így esetükben sem kell lemondani a dúsabb ajkakról, a szépen ívelt és dúsnak tűnő szemöldökről vagy a kihúzott szemekről.

A döntés előtt

A sminktetoválás hosszú távú elkötelezettséget jelent, és gondosan kell kiválasztani a szakembert, aki elvégzi a beavatkozást, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. Ám mielőtt elszánnánk magunkat, végezzünk egy próbát, hogy sminktetoválással és anélkül hogyan mutatunk. Ez segíthet eldönteni azt is, hogy milyen, arcunkhoz passzoló formát válasszunk.

Hogy hol tudjuk ezt megtenni? A Kalcsu mindezt megadja nekünk! A Kalcsu Virtuális Sminktetoválás Try-on szolgáltatása egyedülálló a hazai piacon, Magyarországon elsőként jelent meg ez a lehetőség, ahol pár gomb megnyomásával virtuálisan átalakíthatjuk az arcunkat és kipróbálhatjuk a kozmetikai tetoválásokat, megmutatva, hogyan fogunk kinézni a kezelés után.

Kíváncsiak vagytok hogyan működik ez a szuper program? Másik cikkünkben megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan tervezheted meg pillanatok alatt, pár gombnyomással a tartós sminked.