Barion Pixel Sikoly rajongók figyelem! A 7. rész mellett egy spin-off is készül Hayden Panettiere főszereplésével – Coloré

Sikoly rajongók figyelem! A 7. rész mellett egy spin-off is készül Hayden Panettiere főszereplésével

2024. 09. 23.

Kétségtelenül a Sikoly franchise egyik legkedveltebb karakterévé vált Kirby Reed FBI ügynök, aki túlélte szellempofa mészárlását.

A Sikoly franchise a horror rajongók kultikus kedvencévé nőtte ki magát a kilencvenes évektől, és habár jó sokan meghaltak, volt 1-2 szerencsés, aki visszatért. Köztük Kirby Reed, aki a 2011-es 4. részben még tini volt, aztán a 2023-as hatodikban már FBI nyomozóként kutatott a késes gyilkos után. Az alkotók mesterien támasztották fel a sorozatot, habár a 6. rész után nagy érvágás volt nekik, hogy elvesztették a Carpenter tesókat, vagyis Melissa Barrerát és Jenna Ortegát.

Sikoly
Kép forrása: Imdb

Az új részre azonban sikerült visszacsábítani Neve Campbellt, így ő és Courteney Cox viszik tovább a szálakat. Azonban most úgy fest, hogy lesz egy spin-off is, így a Scream nemcsak franchise, hanem egész univerzummá növi ki magát. A spin-off pedig Kirby karakterére épül, és Hayden Panettiere már tárgyal a részletekről.

Hayden Panettiere
Forrás: imdb

Előbb azonban visszatérne a 7. részben, ami elindítaná a saját cselekményszálat. Ebből vagy sorozat vagy film készülne, egyelőre nincs kőbe vésve. Kevin Williamson és produkciós cége, az Outerbanks Entertainment elismerte, hogy fejlesztés alatt van a projekt.

Korábban (2015) készült már egy Sikoly sorozat az MTV-re, ami nem is volt rossz, de elég messze került az eredeti produkciótól, hazánkban nem is igazán sokan tudnak a létezéséről.

A következő Sikoly film még sajnos elég messze van, decemberben kezdik forgatni és kb.márciusig tartanak a felvételek. Onnantól számítva legalább fél-1 év, mire beülhetünk nagy izgalommal és sok popcornnal a vászon elé.

Forrás: Scream Horror Mag
Borítókép forrása: imdb