Barion Pixel Jensen Ackles megerősítette, hogy az Odaát spin off-ja nem kapja meg a 2. évadot – Coloré

Jensen Ackles megerősítette, hogy az Odaát spin off-ja nem kapja meg a 2. évadot

2023. 06. 05.

A CW-n és az HBO Max-on is látható Winchesterék kaszát kapott, vagyis a rajongók nagy sajnálatára nem lesz második évad, amit Jensen Ackles sem hagyott szó nélkül.

Ezt maga Jensen Ackles erősítette meg, aki 15 éven át alakította Dean Winchestert az Odaátban, melynek testvérsorozata a Winchesterék. A széria voltaképp egy előzménysorozat, amely a Winchester testvérek szüleinek megismerkedését és kalandjaik kezdetét mutatja be. Ackles volt a narrátor, akinek hangja végig vezette a nézőket apja és anyja történetén.

Odaát, The Winchesters
Forrás: IMDB

A show-t még májusban törölték, vagyis nem rendelték be a folytatását. Akkor vírusos kampányt robbantva ki a rajongók körében, hogy a sorozatot hozzák vissza a második évadra. A 45 éves Jensen Ackles azonban június 3-án a közösségi médiába megerősítette, hogy a rajongók próbálkozásai sikertelenek voltak, a The Winchesters-nek lőttek.

Odaát, The Winchesters, Jensen Ackles
Forrás: IMDB

Mindazoknak, akik nézték, követték és támogatták ezt a történetet, KÖSZÖNJÜK. És mindazoknak, akik életre keltették ezt a műsort… nem is lehetnék büszkébb arra, amit együtt csináltunk. De ahogy mondják… az időzítésen múlik minden. Hatalmas hálózati váltással párosulva egy iparági sztrájk… hát… ez egy szerencsétlen időzítés nagyon. Aludj jól kedves Winchester család, amíg újra találkozunk, valahol az úton.

– írta a Twitteren a sármos színész.

A Jensen Ackles rajongók egyelőre a Disney+-on láthatják viszont kedvencüket, a sztár ugyanis A végtelen égbolt (Big Sky) című country-krimiben játszik, illetve A fiúk című furcsa szuperhősös szériában is szerepel.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása. HBO Max