Barion Pixel Előzménysorozat készül az Odaát című sorozatból – Coloré

Előzménysorozat készül az Odaát című sorozatból

2021. 06. 27.

A legfrissebb hírek szerint ‘The Winchesters’ címmel készül az Odaát spin-off sorozata, amelyben a két egykori főszereplő is visszatér.

Üröm az örömben, hogy magát a hírt, mind a két színész Twitteren tudta meg, ugyanis nekik erről egy árva szót sem szóltak a készülő produkció producerei.

odaát
Forrás: northfoto.com

A széria egyébként az Odaát egyfajta előzménye lenne, amelynek története Sam és Dean szüleire és az ő démonűző munkásságukra helyezi majd a hangsúlyt. A sztoriban a szerelmük és persze az egykori két karakter is kap egy szálat.

Az Odaát kétségkívül az elmúlt évtizedek legsikeresebb misztikus sorozata volt, amely 15 éven keresztül ültette le a nézőket a képernyő elé. Persze, ahogy az lenni szokott, itt sem lehetett a végtelenségig írni a sztorit, így 2020-ban pont került a két testvér történetére, amely szó szerint egy korszak végét is jelentette a rajongók számára. Azóta több, mint egy év telt el, de valamiért senki sem tudta teljesen elengedni a zseniális horrorszériát. Bár már többször is felröppentek pletykák a sorozat folytatásáról, most először erősítették meg a hírt, hogy valóban érkezik valami egészen izgalmas.

Sajnos több dolgot még nem árultak el a projekttel kapcsolatban, tehát azt sem tudni, hogy Jared Padalecki és Jensen Ackles valóban visszatérnek-e, akárcsak az Odaát harmadik főszereplője, a Castielt alakító Misha Collins. Az azonban biztos, hogy jövőre már elszeretnék kezdeni a forgatásokat, hogy 2023-as évek már az Odaát „utódsorozatával” kezdjük.

Forrás: variety.com