Barion Pixel The Boys 4.évadához leigazoltak egy olyan színészt, akinek az Odaát rajongók is örülni fognak – Coloré

The Boys 4.évadához leigazoltak egy olyan színészt, akinek az Odaát rajongók is örülni fognak

2022. 09. 21.

A Prime csatornán futó és az Amazonon streamelhető a The Boys című szuperhősös sorozathoz újabb ismert sztár csatlakozik.

A The Boys, azaz A fiúk rajongóinak nem kell bemutatni a nagysikerű showt, de aki nem ismeri, az sürgősen pótolja, mert egy igazán szórakoztató és megbotránkoztató szériáról van szó. Az Eric Kripke által megálmodott és tető alá hozott sorozatban ugyebár a szuperhősök egyáltalán nem olyanok, mint azt megszokhattuk.

Mindent a pénz és a hírnév mozgat, a rajongott hősök pedig a valóságban nagyon is alantasak és képmutatóak. Ebben a világban nincs is szükség főgonoszokra, mivel maguk a hősök testesítik meg mindkét oldalt. A The Boys tele van szarkazmussal, görbe tükröt mutat a mai társadalomnak, nagyon jó a humora és kellően erotikus, illetve erőszakos is. Nem véletlenül akkora siker.

The Boys
Forrás: Northfoto

A meglévő illusztris szereplőgárdához csatlakozik most az Odaát és a The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan. Ez azért is igazi filmcsemege, hiszen a sorozat egyik hősét Jensen Ackles alakítja.További cross over adalék, hogy A fiúkban Jim Beaver is szerepel, aki az Odaátban “Sam és Dean” pótapja volt. Vagyis ez már tényleg egy mini Odaát reunionnak is betudható a sorozaton belül. A hírek szerint Jared Padaleckit is csábítják a műsorba, de elfoglaltságai miatt egyelőre nem tudták leigazolni.

Odaát
Forrás: Northfoto

Azt egyelőre nagy titok övezi, hogy a The Boys 4. évadában kit is fog alakítani Jeffrey Dean Morgan. Morgan mellett a sorozat 4. évadának korábban bejelentett újoncai közé tartozik Valorie Curry és Susan Heyward. Az új epizódok gyártása már megkezdődött, a visszatérő szereplőkkel, így továbbra is jön Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Karen Fukuhara, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Colby Minifie és Claudia Doumit.

Forrás: deadline.com