Kit Harington lesz a főszereplője a Trónok harca Jon Snow-ról szóló spin-off sorozatának

2022. 06. 17.

Most már biztos, hogy érkezik a Jon Snow köré épülő spin-off sorozat, amely most is az HBO Max gyártásában fog készülni, főszereplője pedig Kit Harington lesz.

Kit Harington lesz a főszereplője a Trónok harca legújabb spin-off sorozatának, amelyben ismét visszatér legismertebb karakterének bőrében, hogy örömet szerezzen egykori rajongóinak.

'game Of Thrones' (season 7) Tv Stills 2017
Forrás: Northfoto

A produkció a Trónok harca eseményei után játszódik majd, így végre mindenki választ kap arra, mi is lett pontosan Jon sorsa. A sorozat utolsó évadában Snow rájött valódi kilétére, és arra, hogy a Vastrón örököse lehet. A sorozat Westerosból való száműzetésével zárult, amikor Szellemmel és a vadakkal együtt a Faltól északra lovagol, hogy új életet kezdjen.

Kit Harington
Forrás: Northfoto

Mivel a széria konkrét folytatása lesz a Trónok harca utolsó évadának, lehetséges, hogy ismerős karakterek – például féltestvérei, Arya (Maisie Williams) és Sansa Stark (Sophie Turner) – is visszatérnek Kit Harington mellett.

Az HBO közelgő, másik spin-offja, a Sárkányok háza kétszáz évvel az eredeti sorozat előtt játszódik, a premierje pedig augusztus 21-én lesz. További fejlesztés alatt álló Trónok harca spin-offjai közé tartozik a Tales of Dunk and Egg, a 10 000 Ships, a 9 Voyage, a Flea Bottom és egy animációs sorozat.

Kit Haringtont egyébként két Emmy-díjra jelölték a Trónok harcában nyújtott alakításáért. Miután a sorozat 2019-ben véget ért, egy időre visszavonult, hogy családjára és magára összpontosítson. Ezt követően láthattuk, az Örökkévalókban, az Amazon Modern Love című epizódjában, illetve a Shakespeare Henry V című darabjában. Feleségét Rose Leslie-t a Trónok harca forgatásai alatt ismerte meg, ahol szintén szerelmes párt alakítottak. Ők ketten a sorozatok történelmének egyik legromantikusabb filmes párja, akik 4 évvel később Skóciában fogadtak egymásnak örök hűséget.

Ez is érdekelhet:

Rosie Leslie

Minden idők egyik legszebb és legromantikusabb történetét tárja elénk Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége című könyve, amelyből a film után most egy 6 részes minisorozat is készült. Az időutazó felesége filmadaptációjában annak idején Rachel McAdams és Eric Bana játszották a főszerepeket, most azonban Rose Leslie és Theo James veszik át a helyüket. Ha szeretnél többet tudni a sorozatról, akkor olvasd el a cikkünket!