Barion Pixel Neve Campbell visszatér a Sikoly 7-ben – Minden, amit tudni lehet róla – Coloré

Neve Campbell visszatér a Sikoly 7-ben – Minden, amit tudni lehet róla

2024. 03. 13.

Neve Campbell anyagi okok miatt kihagyta a hatodik filmet, ám most visszatér!

Sidney Prescott, azaz Neve Campbell újra Sikoly-filmben forgat. Ahogyan az Instagramon megerősítette, végre ismét régi szerepébe bújik:

Mindig is hatalmas élmény és megtiszteltetés volt Sidney-t alakítani a Sikoly-filmekben. A nagyrabecsülésem ezek iránt a filmek iránt és azért, amit jelentettek számomra, soha nem csökkent. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy a legnagyobb tisztelettel kértek fel, hogy Sidney-t visszahozzam a filmvászonra, és nem is lehetnék izgatottabb.

Nemcsak ő tér vissza, hanem Kevin Williams, a Sikoly-filmek írója is, aki rendezőként debütál.

Amit a Sikoly 7-ről tudni lehet

Az első film óta csaknem harminc év telt el, és sokak kezén átmentek már a filmek. Az új részt James Vanderbilt fogja írni, és producerként is részt fog venni a munkálatokban. Neve Campbell visszatérésén túl nem sok minden tudható egyelőre a filmről, ám önmagában az ő megjelenése nem kis hír, a színésznő ugyanis nem volt jó viszonyban az alkotókkal. Az utolsó film készítésekor kevesellte a fizetését, és a producerek mostanra látták be, hogy ha sikert akarnak elérni, meg kell adniuk a színésznőnek, amit kér.

Neve Campbell a Sikoly 7. részében tér vissza / Kép forrása: Imdb
Neve Campbell a Sikoly 7. részében tér vissza / Kép forrása: Imdb

Neve Campbell így rendkívüli energiával és lelkesedéssel veti bele magát a forgatásba, és ekképp a hatodik filmben látott Melissa Barrera és Jenna Ortega nem térnek vissza.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Imdb