Barion Pixel Neve Campbell elárulta végleg távol marad-e a Sikoly 6. részétől – Coloré

Neve Campbell elárulta végleg távol marad-e a Sikoly 6. részétől

2022. 08. 20.

Neve Campbell megdöbbentő döntést hozott a következő résszel kapcsolatban.

“Nem tudom, hogy végleg végeztem-e ezzel az egésszel, igazából semmi sincs kizárva még.” – mondta Neve Campbell egy magazinnak, amikor arról kérdezték, hogy a búcsúja teljesen véglegesnek tekinthető-e.

Neve Campbell
Forrás: Northfoto

10 évvel a negyedik rész után, 2022-ben folytatódott a Sikoly és képes volt megújulni, felülmúlni önmagát, mégis megtartani azokat a pontokat, amitől ez a film az, ami. Nem csoda, hogy egyértelműen az újabb folytatás mellett döntöttek a készítők. Sidney Prescott azonban a hatodik etapban nem tér vissza, és az őt alakító színésznő, Neve Campbell azt boncolgatta, sok mindennek másként kéne lennie ahhoz, hogy ő vissza akarjon térni a filmbe.

Mint korábban kiderült, Neve Campbell nem egészen olyan ajánlatot kapott, mint, amit várt volna. Ez feltehetőleg az anyagi oldalra vonatkozik, mert sejtelmesen úgy nyilatkozott, nem olyan minőségű a felkínált ajánlat, mint ami értéket ő ehhez a franchise-hoz hozzáadott az évek során.

Neve Campbell
Forrás: Northfoto

Campbell nem tartja kizártnak, hogy egy későbbi részben majd vissza csatlakozzon, de ehhez igen jó ajánlat kellene, amihez szerinte nem elég korrekt a stúdió. Sok sikert kívánt nekik a további munkákhoz és azt mondta, neki sikerült lezárnia magában ezt a történetet.

A Sikoly 6. része a tervek szerint 2023 márciusában érkezik a mozikba, a főszereplők közül így már csak maximum Courteney Cox szerepelhet benne. Lesznek azért nagy visszatérők, például Hayden Panettiere, aki karakterének sorsát eddig homály fedte, de az 5.részben egy Easter egg által kiderült, hogy valószínűleg életben van.

Ez is érdekelhet:

Hivatalos: a Sikoly 5. része után érkezik a 6. is

Az idei év egyik legjobb kritikákat kapó horroralkotása volt a Sikoly 5. része, amely nemcsak zseniálisan kötődött az előző részekhez, de egy új szálat is elindított. Ha szeretnél megtudni még néhány infot, olvasd el a cikkünket!

Forrás: people.com