Barion Pixel 54 évesen váratlanul elhunyt Lisa Marie Presley – Coloré

54 évesen váratlanul elhunyt Lisa Marie Presley

2023. 01. 13.

54 évesen váratlanul elhunyt a Király, Elvis Presley egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley halálhírét édesanyja, Priscilla jelentette be:

,,Nehéz szívvel osztom meg lesújtó híreket, miszerint gyönyörű lányom, Lisa Marie elhagyott bennünket. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legjobban szerető nő, akit valaha ismertem”.

Lisa Marie Presley-t csütörtökön a hálószobájában találta meg volt férje, Danny Keoguh a kaliforniai Calabasas-ban. Mivel Lisa Marie semmire nem reagált, Keough mentőt hívott, és szívmasszázst alkalmazott a mentők érkezéséig. Azonnal kórházba szállították, ám a szakemberek már nem tudtak segíteni rajta.

Több sztár is részvétét fejezte ki a sztár halála miatt. Diane Warren, Grammy-díjas dalszerző rettenetes hírnek tartja Lisa Marie Presley halálhírét, Brian Wilson, a Beach Boys megalapítója szerint pedig rendkívül szomorú, amikor valaki ilyen fiatalon megy el.

Lisa Marie Presley-nek négy férje volt élete során, köztük Michael Jackson is
Lisa Marie Presley-nek négy férje volt élete során, köztük Michael Jackson is / Kép forrása: Norhtfoto

Marlee Matlin, Oscar-díjas színésznő úgy nyilatkozott, hogy dolgozott együtt Priscillával, és el sem tudja képzelni, hogy anyaként milyen fájdalmat kell átélnie.

Lisa Marie Presley – A ,,királylány”

Lisa Marie pontosan szülei, Elvis Presley és Priscilla Presley házasságkötése után kilenc hónappal jött a világra, 1968. február elsején. Szülei elváltak, így ő édesanyjával nőtt fel, de sok időt töltött Elvis-nél is.

Csupán kilencéves volt, amikor 1977-ben Elvis elhunyt, így már gyerekkorában hatalmas örökségre tett szert.

Idővel ő is apja nyomdokaiba lépett: 2003-ban jelent meg első albuma, ami ötödik lett a Billboard 200-as listáján. A lemezre Lisa Marie írta a legtöbb dal szövegét, és pár melódiát is. Dalaival és koncertjeivel nagy sikereket ért el, így 2012-re már a harmadik albuma jelent meg. Zenei karrierje mellett nagy hangsúlyt fektetett a jótékonykodásra is.

Élete során négyszer ment férjhez, köztük Michael Jacksonhoz és Nicolas Cage-hez is.

Négy gyermeke és édesanyja gyászolja.

Nyitókép forrása: Northfoto