Barion Pixel Jon Birger: Randizgatástan c. könyve kötelező olvasmány, ha szingli vagy! – Coloré

Jon Birger: Randizgatástan c. könyve kötelező olvasmány, ha szingli vagy!

2022. 09. 04.

Randizni nem mindenki tud úgy, ahogyan szeretne. De szerencsére van megoldás. Jon Birger, Randizgatástan című könyve minden szinglinek kötelező olvasmány.

Ha szingli vagy, ez a könyv kötelező olvasmány számodra!

Mi köze a szerelemnek a számokhoz, a matematikához és a közgazdaságtanhoz? Több, mint gondolnád! Segítségükkel könnyen megértheted, miért vált mára a párkeresés egyenlőtlen játékká. A szerző mindent megmagyaráz, amit eddig nem láttál tisztán!

Mi lehet az oka annak, hogy nem boldogulsz a randipiacon? Semmiképpen sem te! És semmiképpen sem a férfiak, akik között a párodat keresed! A kérdésedre a válasz egyszerű: felborult a nemek aránya a lakóhelyeden. Nem arról van szó, hogy a pasiknak nem kellesz eléggé, hanem arról, hogy nincs belőlük elég. A számok is azt bizonyítják, hogy a diplomás férfiak hiánya nem csak a nagyvárosi nőket aggasztó jelenség.

szingli könyv
kép forrása: Jaffa kiadó

A Randigazdaságtan a demográfia, a statisztika, a játékelmélet és az adatelemzés kombinációját felhasználva mondja ki azt, amit minden egyedülálló, diplomás, heteroszexuális, partnert kereső nőnek tudnia kell: a férfihiány létező dolog. Emellett még annak is matematikai bizonyítéka van, hogy egy nő jó megjelenése visszatarthatja a férfiakat a közeledéstől, különösen ha úgy érzik, hogy az esélyek nem az ő oldalukon állnak. A könyv lenyűgöző, de kijózanító olvasmány, két fontos tanulsággal.

Egy: nem te vagy az oka.

Kettő: a tudás hatalom.

Szóval nézzük, mit tehetsz a helyzet ellen! Mert szerencsére van megoldás!

Az érdekes statisztikák és hol elszomorító, hol mulatságos randisztorik mellett olyan hasznos tanácsokat kapsz a szerzőtől, hogy milyen egyetemre ajánlott menned (oda, ahol a természettudományos szakoknak köszönhetően sok a fiúhallgató), milyen helyeken érdemes lógnod, és miért ne félj soha ultimátumot adni.