Barion Pixel Jövő héten 32. alkalommal startol a Művészetek Völgye – Coloré

Jövő héten 32. alkalommal startol a Művészetek Völgye

2023. 07. 14.

A Művészetek Völgye július 21-től 30-ig várja a látogatókat.

A Művészetek Völgye 32. alkalommal nyitja meg kapuit. A kialakított helyszíneken olyan programokat láthatunk, amik fülnek és szemnek egyaránt kedvesek. A programok különböző helyszíneken várnak, de közel egymáshoz, így könnyedén átmehetünk egyikről a másikra. A Balaton-felvidék, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend is a műsoradó helyek sorát gyarapítja, ahol nemcsak a látványt és hangokat, hanem a természet közelségét is élvezhetjük.

Ezzel vár a Művészetek Völgye!

A tíz nap alatt az irodalom, a színház, a zene, a tánc és a sportok is találkoznak, így mindenki megtalálja, ami számára kedves.

Különböző helyi termékeket kóstolhatunk meg, s közben változatosan összeválogatott együttesek és színtársulatok műsorát élvezhetjük. Felszállhatunk a Petőfi 200 buszra, ahol megismerkedhetünk a költő életével és döntési helyzeteivel. Többféle kézműves foglalkozáson is részt vehetünk, de a befőzésről is tanulhatunk, vagy éppen DIY-programokon is készíthetünk tárgyakat. Szabadulószobából juthatunk ki, és olyan fellépüket hallgathatunk többet közt, mint a Kaláka együttes, Hobo, Csuja Imre, Kern András, Lackfi János és Wolf Kati.

Jegyek és további információk a Művészetek Völgye honlapján találhatók.

Nyitókép forrása: Művészetek Völgye / Facebook