Barion Pixel Schwarzenegger óvóbácsiként tanítja a szuperhőspalántákat – Coloré

Schwarzenegger óvóbácsiként tanítja a szuperhőspalántákat

2021. 11. 30.

Holnap, vagyis december elsején startol Magyarországon Arnold Schwarzenegger első animációs sorozata.

Arnold Schwarzenegger testépítőből lett Terminátor, majd Kalifornia kormányzója, most pedig elkészült első animációs sorozata, melyben a főszereplőt róla mintázták. Nem is akármilyen projektről van szó, hiszen a sorozat alkotói a színész és Stan Lee produkciós cégei, utóbbit pedig csak úgy ismerjük, mint a Marvel képregények atyját.

A Stan Lee Szuperhősképzője főhőse Arnold Armstrong (Arnold Schwarzeneggerről mintázva), aki egyúttal az óvóbácsi. Egy hatfős óvodai csoportban különleges feladatot kap: foglalkozzon úgy a kicsikkel, hogy azok képességeiket csupa jóra használják. A szuperképességű kisfiúk és kislányok minden nap különleges kalandokra indulnak, hogy tanuljanak a csapatmunkáról, a testmozgásról és például az egészséges táplálkozásról.

Az animációs sorozat a 2018-ban elhunyt Stan Lee utolsó elkezdett munkája, és ő maga is megjelenik egy-egy rövid cameoszerep erejéig a sorozat valamennyi epizódjában. Tudta, hogy az új animációs sorozata főszereplőjét egyetlen ma is élő, igazi akcióhős szupersztárról lehet csak megformálni, aki nem más, mint Arnold Schwarzenegger.

A sorozat, ami garantált szórakozás az egész család számára, a szuperhősfilmeket kedvelő szülőknek és kicsiknek egyaránt, december elsején 17:30-kor indul a Minimax csatornán, Arnold Armstrong szinkronhangjaként pedig nem mást hallhatunk majd, mint Reviczky Gábort.

Borítókép forrása: AMC