Barion Pixel Scherer Péter, az imádnivaló Apatigris – Coloré

Scherer Péter, az imádnivaló Apatigris

2023. 03. 04.

Már harmadik évadánál tart az Apatigris, de még most sem késő elkezdeni ezt a kedves történetet az apáról, aki mindenre képes a lányaiért. Tényleg mindenre!

Az Apatigris című sorozat 2020-ban indult Scherer Péter főszereplésével. A történet szerint az általa játszott Péternek három lánya van, Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli).

Bár minden apa szereti a gyerekeit, Péter talán még annál is jobban sőt: imádja a lányait és bárkit, akinek hozzájuk köze van – kivéve természetesen, ha valaki árt nekik, mert ilyen esetben tűzön-vízen át kimenekíti őket a bajból.

A történetek számos vicces helyzetet szülnek, de olykor akadnak drámai vagy épp megható jelenetek. Ez különösen Scherer Péteren áll, akit – ahogy mondják – pofán csapott a szerep, annál is inkább, mert a készítők már a sorozat írásakor is rá gondoltak, amikor kitalálták Labanc Péter karakterét. A színművész úgy fogalmazott, hogy az általa alakított karakter menthetetlenül romantikus, és ez teljességgel lefedi, hogy milyen is valójában egy Apatigris.

Apatigris három ,,kölyökkel”

A sorozat első évadában a gyermekeit egyedül nevelő Péter lassanként úgy érzi, hogy ideje találni maga mellé egy társat, hiszen gyermekei lassanként kirepülnek. Úszómesterként dolgozik, és egy kedves öregúr (Haumann Péter) tanácsaira hallgatva elkezd randizni. Közben a lányoknak is zajlik az élete, és ez a második és harmadik évadban sem változik. A lányok idővel férjhez mennek, megszületik az első unoka, és Péternek is komoly kapcsolata lesz. A Labanc-lányok azonban sokszor riasztják apjukat, ha baj van, amit az aktuális komoly kapcsolat (Ónodi Eszter) érthetően nehezen visel.

El tudja vágni Péter a köldökzsinórt, ami a lányaihoz köti és képes lesz a saját életét a legfontosabbnak tartani?

Az RTL +-on látható sorozatból minden kiderül!

Nyitókép forrása: IMDb

/szelavi/napijo/scherer-peter-az-imadnivalo-apatigris/