Indul a Gólkirályság – Most kiderül, hogyan edz egy nő egy férfi focicsapatot!

2023. 01. 07.

Ma este indul az RTL streaming szolgáltatásában a Gólkirályság című sorozat, ami azt a nem mindennapi szituációt dolgozza fel, amikor egy helyi másodosztály férfi focicsapat edzése női kezekbe kerül.

A Gólkirályság című sorozat férfiaknak és nőknek egyaránt érdekes lehet, hiszen egy községi focicsapatról szól, akinek egy női edzője van!

Az alkotó Kapitány Iván, akinek olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Válótársak, a Mi kis falunk és a Drága örökösök, a színészek közt pedig több ismerős arcot is láthatunk.

Ilyen lesz a Gólkirályság

Szabó Tóni (Lovas Rozi) azért érkezik a községbe, hogy a hegyi focicsapatnak tartson edzéseket. Mindenkit meglepetésként ér, hogy valójában Szabó Antóniával van dolguk, aki nem kisebbre vállalkozott, mint hogy a férfiak által dominált foci világában mutassa meg a tudását. A színésznő nagyon sokat készült szerepére: bár a foci nem áll tőle távol, nem elégedett meg azzal, hogy gyerekkora óta meccseket nézett, így elment különböző edzésekre is, ahol azzal szembesült, hogy az edző nemcsak a pálya széléről kiabál, hanem a csapattal együtt szalad.

Feltűnik még Hevér Gábor, mint polgármester, és Schmied Zoltán is, mint vállalkozó. A focicsapatban is egytől egyig színészek játszanak, akik hosszas casting után kapták meg a szerepet, ugyanis fontos volt, hogy legyen valamilyen sportolói múltjuk. Természetesen nem volt elvárás, hogy tudjanak focizni, különösen azért, mert Mészöly Géza, válogatott labdarúgó készítette fel őket a forgatásra, és faragott belőlük ideiglenes focistát.

A sorozatban láthatjuk, hogy hogyan tud érvényesülni egy nő egy férfiak uralta világban, drukkolhatunk a helyi csapatnak, és persze vígjáték lévén sok nevetésre is számíthatunk!

A sorozat az RTL streaming szolgáltatásán érhető el, akárcsak a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat.

Nyitókép forrása: RTL