Barion Pixel Naplemente és minőségi zene vár a felsőörsi Pocca Piknik Fesztiválon – Coloré

Naplemente és minőségi zene vár a felsőörsi Pocca Piknik Fesztiválon

2022. 06. 30.

A június 30-tól július 2-ig tartó felsőörsi Pocca Piknik Fesztivál a bor, a gasztronómia, a blues, a rockabilly és a dixieland kedvelőinek is kellemes meglepetéseket tartogat.

Balatoni panoráma, mesés naplemente, mindez kellemes élőzene, ízletes falatok, minőségi italok és bódító levendulaillat társaságában. Ezt kínálja a II. Pocca Piknik Fesztivál, Felsőörs festői külterületén a Pocca-dűlőben, ahol népszerű blues, rockabilly és dixieland fellépők szolgáltatják a remek hangulatot a pompás gasztronómiai élmények mellé.

Pocca Piknik Fesztivál
Pocca Piknik Fesztivál Felsőörs (Kép forrása: Programturizmus.hu)

Gyereksziget és levendulaszedés is lesz a Pocca Piknik Fesztiválon

A szervezők a kicsikre is gondoltak, őket külön zenei foglalkozások és játszósarok várja, így a szülők egyszerre élvezhetik a koncerteket és tarthatják szemmel gyermekeiket. Ami pedig a levendulaillatot illeti, a helyszínen saját aratótáskát vásárolhatunk, amibe aztán a rendezvény teljes időtartama alatt kedvünkre gyűjthetjük a növényeket. A fellépők listája a teljesség igénye nélkül: Méhes Csaba & The Brass In The Five, Suba Attila & Soul Food Band, Little G Weevil Band feat. Tátrai Tibor, de fellép a Dániel Balázs Trió, a Bohém Ragtime Jazz Band az angliai Enrico Tomasso kíséretében, valamint a Benkó Dixieland Band és Szulák Andrea is. A részletes programokról, a helyszínről és a jegyárakról az esemény honlapján tájékozódhatunk.

Pocca Piknik Fesztivál Felsőör
A felsőörsi Pocca Piknik Fesztiválon kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak (Kép forrása: Videkielet.hu)

Borítókép forrása: Programturizmus.hu