Barion Pixel Ezt az 5 humoristát biztosan láthatod az idei DumaFüred Fesztiválon! – Coloré

Ezt az 5 humoristát biztosan láthatod az idei DumaFüred Fesztiválon!

2023. 07. 20.

A sok zenei és gasztrofesztivál mellett a humort kedvelőknek sem kell otthon maradnia, mert ismét ellepik Balatonfüredet a humoristák, és a legjobb poénjaikat is leviszik magukkal a DumaFüred Fesztiválra július 21 és 30 között.

A DumaFüred Fesztivál több, mint tízéves története során számos jobbnál jobb programnak adott már otthont. Sokszor egyedi ajánlókat kapunk a fesztiválról, ,,ami jobb, mint a reklámja”. A reklámok készítői rendszeresen ügyelnek arra, hogy sajátos hangulatot kölcsönözzenek a hirdetéseknek, és még az is különlegesnek tartsa ezt a csapatot, aki nem rajongója a Dumaszínházas fiúknak.

Őket láthatjuk idén a DumaFüred Fesztiválon

A Fesztivál tíz napja alatt több, int húsz humoristával találkozhatunk, akik nemcsak önállóan, hanem közös esttel is szórakoztatnak. A nevetésbe olykor zene is vegyül, mégpedig a Duma Swing című előadáson, melynek során a poénok mellett szórakoztató dalszövegeket hallgathatunk meg.

Az önálló estek közül Kőhalmi Zoltán Eltitkolt igazságok című előadását hallgathatjuk meg. A humoristától megszokhattuk, hogy más szemmel figyeli a világot, mint ahogy mi tesszük, ezért a sok nevetésen túl más nézőpontokat is kaphatunk.

Kovács András Péter az agyával beszélget Nahát! című estjében, amikor is olyan kérdések merülnek fel, hogy a valóság tényleg olyan, mint amilyennek a koponyánk tartalma gondolja?

Hadházi László, A Miheztartás vége előadását kétszer is élvezhetjük a DumaFüred Fesztivál tíz napján. A humorista szót ejt majd Mózesról, úttörőkről, Esze Tamásról, valamint a halak és a kutyák is szerepet kapnak Hadházi László személyes játszóterén.

Ráskó Eszter is önálló esttel érkezik, mégpedig a Tirpák Madonnával. A kétórás esten Eszter a gyermekkoráról mesél, de azt is elmondja, hogy hogyan élte meg édesapja halálát. Mivel ez egy humoros este, garantáltan nem a sírástól fogunk könnyezni a végén, mégis több dolgot megtudhatunk egyik kedvencünkről.

Kiss Ádám Világ végre című estjében a koronavírusról is szót ejt, amin ma már tudunk nevetni, ám amikor együttélünk vele, a nevetés volt az utolsó, ami eszünkbe jutott. Ádám emlékezetet bennünket arra, hogy mennyire megfordult a világ az utóbbi időben, de nem a koronavírus a fő téma, hanem a világ. Végre!

A további fellépők között tudhatjuk többek között Badár Sándort, Dombóvári Istvánt, Ács Fruzsinát és a Szomszédnéni Produkciós Irodát is.

További információ a Dumaszínház honlapján vagy az esemény Facebook-oldalán található.

Nyitókép forrása: Dumaszínház / Facebook