Naomi Campbell kenyai luxusotthona

A szupermodell kenyai háza mentes a sztárokra jellemző fennhéjázástól, naturális színek és anyagok jellemzik a birtokot.

Az Architectrual Digest sztárok otthonaival foglalkozó videósorozatában májusban Naomi Campbell kenyai otthonába látogattak el a műsor készítői. Campbell 1999-ben szeretett bele Malindi városába, azóta minden nyáron ellátogat óceánparti házába, hogy elszakítsa magát másik két otthona, London és New York zajától. 

A kókuszpálma napon szárított leveleiből készült makuti tető Naomi egyik büszkesége, általa olyan érzése van, mintha konstansan a természetben lenne. A szupermodell hírhedt, heves természetével ellentétben a ház teljesen naturális, mondhatni puritán. A fehérre meszelt falakat és óriási belmagasságot Kenyában készített, fa bútordarabok törik meg. 

Ugyanakkor természetesen a luxus is alap elem, hiszen a nappaliban található hidegvizes medence mellett még további három található a birtok különböző pontjain, emellett egy spa, és a benne lévő hidromasszázs, valamint iszapfürdő is a modell kényelmét biztosítják. 

Naomi saját, fehérre meszelt szobáját mindössze két kép díszíti, az egyik egy oroszlánt, a másik egy kisgyermeket ábrázol. A ház többi pontjában is megtalálhatóak kenyai művészek festményei, Armando Tanzini munkáját a modell külön kiemeli, mivel szimpatikus számára, hogy a festő mentorként helyi tehetségek útját egyengeti. Naomi elmondása szerint mindig valódi mosollyal a száján tér vissza a munka körforgásába, Kenya revitalizálja, és energiával tölti fel. 

Naomi természetessége magával ragadó, áradozása az afrikai országról pedig a legellenállóbbak kedvét is felkorbácsolja Kenya szépségei iránt. 

Borítókép forrása: YouTube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!