Barion Pixel Love Life – neked melyik volt a legmeghatározóbb szerelmed? – Coloré

Love Life – neked melyik volt a legmeghatározóbb szerelmed?

2022. 02. 14.

Az HBO Love Life című antológiasorozata azt járja körbe, miként alakítják egy nő sorsát a különböző életszakaszokban beköszöntő szerelmek.

Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma szerelem és kapcsolat sem, mégis mindegyik hozzátesz az életünkhöz valamilyen formában. A Love Life című sorozat, melynek második évada tavaly októberben debütált az HBO streaming-szolgáltatójánál, pontosan ezt a jelenséget dolgozza fel. Hiszen hogyan hasonlíthatnánk az első, mindent elsöprő szerelmet ahhoz, amiből aztán házasság lesz – persze van, akinél ez a kettő egy és ugyanaz, de nem általánosíthatunk ekkorát.

Mégis, talán fontossági sorrendet sem tudunk felállítani közöttük, mert mindegyikből tanultunk, jó esetben az összes kapcsolatunk, csalódásunk és élményünk által egy kicsit többek, okosabbak, tapasztaltabbak lettünk. Ha így nézzük a dolgot, akkor még a legelfuseráltabb viszonyról sem szabad azt kívánnunk, hogy bár meg se történt volna – ha másra nem, hát elrettentő példának jó volt az a néhány hónap, ugye?

Love Life
Forrás: HBO Max

A Love Life első évada Darby Carter (Anna Kendrick) húszas-harmincas éveit dolgozza fel, és epizódról epizódra ugrunk egyet az időben, miközben azon szurkolunk, hogy megtalálja a számára megfelelő pasit. Ez pedig, ahogy a valóságban is, nehéz, hiszen akiről elsőre úgy gondolja, hogy tökéletesen illik hozzá, talán mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket – illetve olyan is megesett már, hogy nem azzal öregszünk meg, mint akivel közösen gyermeket vállaltunk évtizedekkel korábban.

A sorozat csodás érzékenységgel és humorral mutatja be a főszereplő életét, kapcsolatait na és az édesanyjához fűződő viszonyát is, így bátran ajánljuk azoknak, akik Valentin-nap alkalmából valamilyen szerelmes töltetű programot néznének.