Barion Pixel Liv Constantine: Az utolsó Mrs. Parrish – Coloré

Liv Constantine: Az utolsó Mrs. Parrish

2021. 07. 05.

„Vannak nők, akik mindent megkapnak. Vannak, akik azt kapják, amit érdemelnek” – áll a borítón, ami alapján már sejthető, hogy ördögi fordulatokban nem lesz hiány a könyvben. Ha szereted az izgalmakat és váratlan fordulatokat, vidd magaddal a nyaralásra, mert ez a könyv neked szól!

Amber Patterson meg van győződve róla, hogy ő többet érdemel: pénzt és hatalmat akar, amit a szőke, kék szemű Daphne magától értetődően megkap jóképű és dúsgazdag férjétől, Jackson Parrishtől. Amber fondorlatos tervet kovácsol, és vérprofin hozzálát annak a megvalósításához. Daphne helyébe akar lépni, hogy ő legyen a következő Mrs. Parrish, ezért beférkőzik a család bizalmába, miközben gátlástalan mesterkedéseivel aláássa a házaspár kapcsolatát. Hamarosan ő lesz Daphne legfőbb bizalmasa, miközben egyre közelebb férkőzik Jacksonhoz…  

Az Utolso Mrs Parrish
Forrás: Libri

A történet két narrátor tolmácsolásában bontakozik ki: megismerjük a sztorit Amber, a ravasz és manipulatív fiatal nő, valamint az okos és elővigyázatos Daphne szemszögéből is, hogy a végén egy döbbenetes csavarral minden a helyére kerüljön.

Érdekesség, hogy a szerző, Liv Constantine valójában nem egy személy, hanem két nővér, Lynne és Valierie Constantine közös írói álneve. Bár messze laknak egymástól, a regény írásakor hosszú órákon keresztül konspiráltak a FaceTime-on, így született meg közös regényük, amely egy csapásra világsiker lett. Mi is csak azt tudjuk javasolni, amit a Huffington Post, a megjelenés után: „Az utolsó Mrs. Parrish legyen a következő könyv, amit elolvasol.”