Barion Pixel Jonah Hill szigorú apósa lesz Eddie Murphy a Netflix új vígjátékában – Coloré

Jonah Hill szigorú apósa lesz Eddie Murphy a Netflix új vígjátékában

2023. 01. 21.

Megismerkedni leendő apósunkkal és anyósunkkal mindig nagy, feszültséggel teli esemény, hiszen mi van, ha nem kedvelnek majd? Erre még nagyobb esély van, ha teljesen különböző családokból érkezünk – Jonah Hill és Eddie Murphy vígjátéka pont erről szól.

Eddie Murphy a kilencvenes évek óta az egyik legnépszerűbb filmes komikus, a Beverly Hills-i zsaru -filmek és az Amerikába jöttem óta tudjuk, hogy ő nem viccel, ha viccről van szó. Épp ezért is különleges, ha egy vígjátékban nem ő az, aki a poénokat szórja, helyette a szigorú após szerepében tűnik fel.

A Netflixre január 27-én érkező You People Jonah Hill egyik utolsó alakítását láthatjuk, ugyanis a színész tavaly ősszel jelentette be, hogy mentális egészségének érdekében visszavonul a filmezésről egy hosszabb időre. Így ennek a mozinak a promotálásában sem vett részt, de az előzetes magáért beszél.

Netflix eddie murphy you people
Eddie Murphy és Nia Long a film premierjén. Forrás: Northfoto

A filmben két Los Angeles-i, harmincas éveiben járó fiatal szeret egymásba egy véletlen találkozásnak köszönhetően, egyikük a Hill alakította Ezra, egy zsidó származású srác, másikuk pedig Amira Mohammed (Lauren London), az afroamerikai, iszlám vallást követő lány. Amira szüleit Eddie Murphy és Nia Long alakítják majd, míg Ezra édesanyjának karakterét Julia Louis-Dreyfusra, édesapjáét pedig David Duchovny-ra osztották. Bár eleinte minden csodásan megy, és Ezra a lánykérést tervezgeti, a kulturális, társadalmi és vallási különbségekből fakadó problémák kezdenek felszínre jönni, így valószínűleg ezek adják majd a vígjáték humorforrásait és feszültségét is. Csak egy mondatot emelnénk ki az előzetesből, mely egy nagycsaládos vacsora közben hangzik el:

Most a holokausztot próbálod a rabszolgasághoz hasonlítani?

Borítókép forrása: Netflix