Barion Pixel Jonah Hill visszavonulása után a nevét is megváltoztatja – Coloré

Jonah Hill visszavonulása után a nevét is megváltoztatja

2022. 11. 30.

A korábban fényes karrier elé néző Jonah Hill mentális problémái miatt döntött úgy, hogy szünetet tart a filmezésben.

Jonah Hillt kezdőként duci, vidám színészként ismerte meg Hollywood, olyan filmekben aratott nagy sikert, mint a 21 Jump Street – A kopasz osztag, a Wall Street farkasa és a Haverok fegyverben, illetve a Ne nézz fel! A 38 éves sztár idő közben megküzdött az önbizalomhiányával, ledobott 25 kilót, életmódot váltott, de valamiért ez sem volt elég ahhoz, hogy pszichésen megbirkózzon a nyomással, ami a világsztárokat sújtja.

Jonah Hill Stutz című dokumentumfilmjének készítése után jelentette be, hogy egy időre visszavonul, mert rendbe kell tennie mentális gondjait. Egyébként az említett filmben pont ezt dolgozza fel, elénk tárja, milyen problémákkal küzd és milyen terápiákkal próbálkozik. A rajongók még láthatják egy másik projektben, a You People című filmben, Eddie Murphy, David Duchovny és Julia Louis-Dreyfus oldalán, a Netflixen. Promózni viszont már ezt sem fogja, olyan szinten elhatalmasodtak a pánikrohamai, amikor emberek elé kell kiállnia.

Jonah Hill
Forrás: Northfoto

A színész teljes neve Jonah Hill Feldstein, és ez szerepel az összes dokumentumában, igazolványában is, akkor is, ha a szakma csak simán Hill-ként emlegeti. Most viszont keresetet nyújtott be a Los Angeles-i hivatalban, hogy véglegesen Jonah Hill-re anyakönyvezzék, Feldstein nélkül, tehát a módosítást voltaképpen a külvilág számára nem bír akkora jelentőséggel. Számára valamiért mégis így lesz kerek a világ.

A zseniális sztár egyébként az említett filmeken kívül olyan alkotásokban volt, mint a True Story, az Itt a vége, A gördeszkások, és a Superbad, avagy miért ciki a szex?.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto