Jégpályák Éjszakája 2022: egy remek program ma estére, ha szeretsz korcsolyázni

2022. 01. 22.

A Jégpályák Éjszakáján az ország több, mint negyven korcsolyapályája várja meghosszabbított nyitvatartással a jeges sportok szerelmeseit. Lesz élménykorizás, jég DJ, jeges ügyességi játékok és mindenféle különleges programok.

A Magyar Jégkorong Szövetség hat évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagysikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos jeges rendezvénysorozatot indít.

Jégpályák éjszakája
Remek program a jeges sportok szerelmeseinek / Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Az Allianz Jégpályák Éjszakája központja az előző évekhez hasonlóan idén január 22-én is a Városligeti Műjégpálya lesz, emellett országszerte több, mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok kedvelőit.

A jégpályák többnyire meghosszabbított nyitvatartással, kedvező árú belépőjegyekkel, DJ-kkel, jégdiszkóval, ügyességi játékokkal és színes programokkal várják az érdeklődőket. Lesz többek közt kapura lövés, szlalompálya, Kahoot! kvízjáték, Xbox és VR-élmény, a rutinos korcsolyázók pedig több helyen megismerkedhetnek a jégkorong alapjaival is.

A szervezők egy helyszínkereső térképet is készítettek, ami ITT érhető el.