Barion Pixel Hollywood sztárjai vele beszélgetnek a legszívesebben – Happy, Sad, Confused podcast Josh Horowitz-cal – Coloré

Hollywood sztárjai vele beszélgetnek a legszívesebben – Happy, Sad, Confused podcast Josh Horowitz-cal

2023. 05. 16.

Josh Horowitz még az amerikai MTV-nél kezdte pályafutását 2006-ban, majd 9 éve elindította beszélgetős, filmes podcastját, ami óriási népszerűségnek örvend azóta is.

A podcast műfaj népszerűsége 2020 környékén, a koronavírus járvány kitörésekor nőtt meg robbanásszerűen, de Josh Horowitz Happy, Sad, Confused című műsorát már 2014 óta imádják a filmek rajongói. Olyan sztárok fordultak már meg a 2022-ben videós formátumúvá változott műsorban, mint Henry Cavill, Russel Crowe, Patrick Stewart, Daniel Craig, Neil Gaiman, Cate Blanchett vagy Matt Smith. Horowitz stílusának köszönhetően az interjúk mindig baráti hangulatban telnek, az újságíró gyakran olyanokat is megkérdez beszélgetőpartnereitől, amit egy „mezei rajongó” tenne.

25 évvel a Titanic megjelenése után is nézők százezrei vitatkoznak azon, hogy vajon Jacknek tényleg nem volt helye azon az ajtón, vagy ha Rose kissé arrébb húzódik, akkor nem ért volta szomorú véget szerelmének élete. Végszóra Kate Winslet is beszállt a vitába, és a Happy, Sad, Confused-ban vallotta meg, hogy „rohadtul nem tudja”, mi a helyes válasz, de hozzátette, hogy „szerintem elfért volna, de az ajtó viszont nem maradt volna a víz felszínén”.  

Elle Fanning volt a műsor legutóbbi vendége, akit Horowitz többek között arról is kérdezett, hogy érez-e magán nyomást azzal kapcsolatban, hogy szerepet vállaljon egy nagy mozifranchise-ban azért, hogy „releváns” maradjon színészként. A 25 éves színésznő úgy nyilatkozott, hogy nem érez ilyesfajta nyomást, de belátja, hogy egy Marvel- vagy DC-kaliberű franchise-hoz való csatlakozás nagyot dobhat az adott színész karrierjén. Elárulta azonban azt is, hogy évekkel ezelőtt castingolták már egy nagy filmuniverzum egyik szerepére, de nem kapta meg a munkát, mert „akkoriban nem volt elég Instagram-követőm”.

Mila Kunis az ukrán helyzetről beszélt és szem nem is maradt szárazon, Evangeline Lilly pedig bevallotta, hogy szerinte nagyon rossz volt a Lost sorozatban látott alakítása.

Ha érdekes, bennfentes beszélgetésekre vágysz, keresd a Happy, Sad, Confused podcast és Youtube-csatornáját, ahol rövid videók és helyi tudósítások is láthatóak.

Borítókép forrása: Youtube