Barion Pixel Aniston és Sandler újra együtt nyomoz – mától nézhető a Netflixen a Gyagyás gyilkosság 2. – Coloré

Aniston és Sandler újra együtt nyomoz – mától nézhető a Netflixen a Gyagyás gyilkosság 2.

2023. 03. 31.

A Kellékfeleség után 2019-ben újra egy filmben szerepelt Adam Sandler és Jennifer Aniston, a Gyagyás gyilkosság egyszerre hajazott Agatha Christie krimijeinek stílusára és a párostól megszokott vígjátékokra. Ma pedig megérkezett hozzá a folytatás, amelyben a filmbeli házaspár már hivatásos nyomozóként dolgozik.

Az elmúlt években újra erőre kaptak az Agatha Christie inspirálta whodunit-nek nevezett krimik, melyekben egy rejtély (eltűnés vagy gyilkosság) körül forog a sztori. A Tőrbe ejtvétől kezdve az Aljas nyolcasig sok produkcióból válogathatnak a műfaj rajongói, és ma megérkezett egy újabb alkotás, a Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) második része.

Az egykori rendőr, Nick Spitz (Adam Sandler) és fodrász felesége, Audrey (Jennifer Aniston) legutóbbi luxusnyaralásuk óta főállású magánnyomozókként tevékenykednek, és épp nyomozóirodájukat szeretnék beindítani, amikor meghívást kapnak maharadzsa barátjuk esküvőjére. Így a házaspár elutazik egy mesés karibi szigetre, ahol azonban a ceremónia nem zajlik le gond nélkül, ugyanis a vőlegényt elrabolják. Mint minnden valamirevaló whodunit-ben, itt is mindenki gyanúsítottá válik, még maga az ara is, és Spitzékre hárul a feladat, hogy felgöngyölítsék a problémát.

A színészek megszenvedték a forgatást, bár fájdalmaik nem közvetlenül a munkálatokhoz voltak köthetőek, mégis mindkettejüknek erre az időszakra romlott le úgy az állapota, hogy Sandlernek például csípőműtéten kellett átesnie a film elkészültével.

„Sok filmet forgattam egymás után, megcsináltam a Spaceman-t, ahol folyton egy hevederből lógtam. Azt hajtogattam, hogy valami történik a csípőmmel és gondjaim vannak” – nyilatkozta, majd a röntgen után kiderült, hogy tényleg nincs minden rendben. De Aniston sem úszta meg a szenvedést, ő egy három évvel ezelőtti hátsérülésről mesélt, ami rosszabbodott a Gyagyás gyilkosság 2 forgatása idején.

gyagyás gyilkosság 2 premier
Forrás: Northfoto

Mindezek ellenére a keddi premieren mindketten jókedvűen jelentek meg, a színésznő szokásához híven csinos volt, Sandler viszont cseppet sem, ezért csipkelődve le is szidta őt partnere („Nem állok oda melléd!”). A komikus ugyanis Knicks pulóvert, kék sneakert és egyszerű nadrágot viselt a jeles alkalmon, míg Aniston és a többi stábtag igencsak kitett magáért és koktélruhák valamint öltönyök kavalkádját sorakoztatták fel a fotózáson.

A filmben a két sztár mellett szerepel még Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Enrique Arce, Tony Goldywn, Adeel Akhtar és Wilmer Valderrama is. A Gyagyás gyilkosság 2 már elérhető a Netflix kínálatában.

Borítókép forrása: Netflix