Barion Pixel Hamarosan indult az Én még sosem… utolsó évada – nézzük mit tudunk – Coloré

Hamarosan indult az Én még sosem… utolsó évada – nézzük mit tudunk

2023. 06. 06.

Lassan el kell búcsúznunk Devi Vishwakumartól. Pár napon belül, június 8-án lesz az Én még sosem… című sorozat negyedik egyben befejező évadának premierje.

A sorozat Sherman Oaks diákját, Devit (Maitreyi Ramakrishnan) követi, akinek fel kell dolgozni az apja haláláját, miközben meg kell küzdenie a középiskolás léttel, szerelemmel és a kultúrális különbségekkel, mivel indiai.

Bár az Én még sosem… egy vígjáték sorozat a Netflixen, komoly témákkal foglalkozik. Szól a gyászról, egy szeretet személy hirtelen elvesztésének nehézségéről, hogy hogyan hat a minden napi tevékenységekre valamint teljesen természetesnek vett dolgokra (mint például a járás) a gyász. Beszél arról is, hogy nem probléma, ha valakinek segítségre van szüksége a halál feldolgozásához.

Másrészt pedig fontos téma a kirekesztettség érzése, amit Hollywood imád gimis sztorikon keresztül bemutatni, de igazából valahol mindenki tud vele azonosulni.

Én még sosem...
Kép forrása: Netflix / Én még sosem…

Mit tudunk az Én még sosem… új évadáról?

A harmadik évad végére Devi két hatalmas döntést hoz: Sherman Oaksban marad a barátaival és a családjával az utolsó évre, és elveszíti a szüzességét az egykori ellenségével, Bennel (Jaren Lewison). Az utolsó epizód véget ér, mielőtt részleteket tudhatnánk meg, de az előzetes alapján ott folytatódik a történet, ahol abbamaradt.

Az Én még sosem… új részeiben feltűnik egy új karakter, Ethan (Michael Cimino). Róla nem sokat árultak el eddig a nézőknek, csupán annyit tudhatunk meg biztosan, hogy közelebb kerülnek egymáshoz Devivel. Visszatér még a középiskolába Paxton, Devi első szerelme is, aki elballagott az előző évad végén. Mindeközben Devi azon dolgozik, hogy bejusson álmai egyetemére.

Mindy Kaling és Lang Fisher a sorozat készítői úgy döntöttek, hogy az érettségivel fejezik be a sorozatot, ahelyett, hogy folytatnák a történetet az egyetemen, ahol egy tiniműsor minden szereplője ugyanarra a főiskolára jár.

Hamisnak tűnik, hogy mindenki együtt járjon egyetemre. Vagy be kell mutatnod egy teljesen új szereplőgárdát, ami senkit sem érdekel

− árulta el Lang Fisher.

Mivel Devi Sherman Oaksban marad, minden kedvenc szereplőnk visszatér az utolsó évadra, köztük Ramakrishnan (Devi), Lewison (Ben), Ramona Young (Eleanor), Lee Rodriguez (Fabiola), Megan Suri (Aneesa), Poorna Jagannathan (Nalini), Richa Moorjani (Kamala), Utkarsh Ambudkar (Mr. K) és Niecy Nash (Dr. Ryan). És persze, ahogy már említettük Darren Barnet (Paxton) is, bár hogy miért, még nem tudni.

Fisher hozzátette:

Szeretném, ha tudnád, hogy Paxton Hall-Yoshida a 4. évadban is szerepel. Ugyanúgy benne van, mint a 3. évadban, tehát a szerelmi háromszögnek még nincs vége.

Forrás: Marie Clare.com, Harper’s Bazaar

Borítókép forrása: Netflix / Én még sosem…