Bird Box Barcelona: Sandra Bullock nélkül készül a Netflix nagy sikerű horrorjának második része

2023. 06. 10.

A készülő film a 2018-as Bird Box posztapokaliptikus horrorfilm spin-offja, de nem közvetlen folytatása annak.

Sandra Bullock sajnos biztosan nem lesz látható a következő Bird Box misztikus horrorban, mivel bár az előd univerzumában játszódik, egy teljesen más és új történet, ami nem is Amerikába helyezi a cselekményt, hanem Spanyolországba.

Bird Box Barcelona
Forrás: Netflix

A film egy apát, Seabstian-t (Mario Casas) és lányát, Annát (Nalia Schuberth) követi nyomon, és azokat, akikkel együtt próbálják túlélni a disztópikus jövőt, amelyben senki sem éli túl, ha a földet megszálló entitásokra ránéz – csakúgy mint az első filmben. Az előzetesből kiderül, hogy a szabályok ugyanazok; aki vizuális kapcsolatba kerül a földönkívüli létformával, az igen csúnya halált hal, önkeze által, miközben meg is bolondul.

Az, hogy vajon túlszárnyalja-e az elődjét, még kérdéses, de az előzetes alapján most is lesz min rettegnie a nézőknek. Az új felvételeken Spanyolország utcáit látjuk megtelve menekülő polgárokkal, ahogy a híradók világszerte több nyelven mesélik el a megmagyarázhatatlan eseményeket. Miközben Sebastian az irodaházából az autójához rohan, egy megdöbbentő esemény világossá teszi számára, hogy a legrosszabb még hátravan. A Netflix szinopszisa ugyanis további csavarokat sejtet, a főszereplőknek még a világot fenyegető entitásoknál is baljóslatúbb fenyegetéssel kell szembenéznie. De mi lehet még azoknál is rosszabb?

Bird Box Barcelona
Forrás: Netflix

A filmet Álex Pastor és David Pastor írta és rendezte, producerként Dylan Clark, Núria Valls, Adrián Guerra, Chris Morgan, Ryan Lewis és Josh Malerman jegyzi. A Netflixre 2023 július 14-én érkezik a horror franchise 2. része. A 2021-es beharangozáskor azt is érzékeltették a készítők, hogy a Bird Box univerzum nem áll majd meg egyetlen folytatásnál.

Borítókép forrása: Netflix