Barion Pixel Andor 2. évad: minden, amit tudunk – Coloré

Andor 2. évad: minden, amit tudunk

2023. 11. 20.

2024-re vártuk az Andor második évadának folytatását, de a sztrájkok miatt lehet, hogy csúszni fog a közkedvelt Star Wars sorozat. Mit tudunk a folytatásról eddig?

Az Andor 2. évada várhatóan 2024-ben érkezik meg a Disney+-ra, bár ez a színészek sztrájkja miatt késhet. A történet a második évaddal fog elérni a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet sztorijához. Az első évad inkább egy önálló történetet mondott el Andorról, akit Diego Luna formál meg. A második szezontól azt várják, hogy jobban fog hasonlítani a Zsivány Egyesre.

A Lucasfilm már majdnem befejezte a 2. évad forgatását, amikor az írók és színészek sztrájkja miatt le kellett állítani a munkát. A második évad cselekményéről eddig csak néhány dolgot tudunk, de ezek izgalmas folytatást ígérnek – és néhány váratlan csavart. Íme minden, amit eddig tudni lehetett az új epizódokról.

Mikor folytatódhat a forgatás?

A sorozat folytatását még 2022 novemberében kezdték el forgatni, de kénytelenek voltak leállítani, amikor már csak két hét volt hátra a forgatásból. Jelenleg nem világos, hogy mikor kezdik újra a munkát, de feltételezhető, hogy a Lucasfilm számára ez prioritást élvez. A karácsony közelsége miatt lehetséges, hogy csak az új évben indul újra.

Andor
Kép forrása: Alberto E. Rodriguez / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Hogyan áll össze a második évad?

Tony Gilroy showrunner megerősítette, hogy az Andor 2. évada négy három epizódból álló részből áll majd, amelyek mindegyike egy-egy 12 hónapos időszakot mutat be, amely fontos a Lázadók fejlődése szempontjából. A történet részben a Yavin 4-en, a dzsungelbolygón játszódik majd, amely a Lázadók bázisául szolgált a Zsivány Egyesben. Eközben Gilroy határozottan utalt arra, hogy végre bemutatják Cassian droidját, K-2SO-t, és elmesélik az ő eredettörténetét.

Melyik színészek térhetnek vissza az Andor folytatásában?

Diego Lunán túl valószínűleg visszatér néhány meglepő karakter is, például Andy Serkis Kino Loyja. Akikre még számítani lehet Stellan Skarsgård, mint Luthen Rael, Genevieve O’Reilly, mint Mon Mothma, Forest Whitaker, mint Saw Gerrera, Faye Marsay Velként, Varada Sethu Cintaként, Adria Arjona, mint Bix Caleen, Joplin Sibtain, mint Brasso, Kyle Soller, mint Syril Karn és Denise Gough Dedra Meeroként.

A második évad várhatóan arról szól majd, hogy Andor hogyan válik vezetővé, és megismeri, hogy mennyire nehéz felépíteni a Lázadókat.

Forrás: Screen Rant

Borítókép forrása: Image Group LA / Contributor / Disney General Entertainment Content / Getty Images