Barion Pixel All Fun and Game: gyerekkori játékaink véresen komolyba fordulnak át, méghozzá Natalie Dyer főszereplésével – Coloré

All Fun and Game: gyerekkori játékaink véresen komolyba fordulnak át, méghozzá Natalie Dyer főszereplésével

2023. 08. 12.

Ki ne szeretett volna bújócskázni, kiszámolóst játszani vagy ipi-apacsozni. De mi van, ha a játékok felett egy démoni entitás veszi át az uralmat? Ez történik majd az All fun and game című horrorban.

Az All Fun and Game főszereplője, Asa Butterfield a Szexoktatás esetlen tinédzsereként lett világhírű, habár már előtte is szerepelt olyan filmsikerekben, mint a Nanny McPhee vagy a Végjáték. A tehetséges fiú mellett a Stranger Things Nancy-je, Natalie Dyer lesz a főszereplője az új horror mesének, ami igyekszik valami újat hozni az igen zsúfolt műfaji palettán.

Asa Butterfield And Natalia Dyer Set To Star In A New Horror Film All Fun And Games
Forrás: imdb

Az All Fun and Games egy csoport tinédzser történetét meséli el, akik egy házban játékba kezdenek, ám az öcsi által talált rituális tárggyal akaratlanul is megidéznek egy démoni erőt. Az elátkozott kés szövegét elmormolva a gonosz játékba kezd, és arra kényszerítik őket, hogy gyermekkori csoportos játékok kicsavart változatait játsszák le, ha meg akarják menteni a lelküket és életüket.

Az ismert fiatal színészek mellett a horror további főszereplői Benjamin Evan Ainsworth, Laurel Marsden, Kolton Stewart és Annabeth Gish, akiket már mind láthattunk valamilyen produkcióban az elmúlt években.

A készítők különlegesen félelmetes és izgalmas alkotást ígérnek, és kiemelik a két rendező, Eren Celeboglu és Ari Costa zseniális munkáját, aminek köszönhetően ez a horror arat majd a műfaj rajongóinak körében. Az bizonyos, hogy Asá-t gonosz karakterként látni, miután megszállja a Skarrow nevű démon, újszerű élmény lesz.

Az All Fun and Games szeptember 1-től lesz megtekinthető VOD-on, valamint a mozikban, de addig is ízelítőt kaphatunk az előzetesből.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb
/szelavi/napijo/all-fun-and-game-natalie-dyer/