Barion Pixel 30 éves az Irigy Hónaljmirigy! Ünnepelj velük! – Coloré

30 éves az Irigy Hónaljmirigy! Ünnepelj velük!

2022. 06. 04.

Újra dübörög a banda! 30 éves lett az Irigy Hónaljmirigy, és nem akárhogy ünnepelnek: a Groupama Arénában tartanak egy gigantikus házibulit június 11-én!

Nehéz lenne összefoglalni a Mirigyes-fiúk történetét. Megannyi koncert, tévéműsor és videoklip van a hátuk mögött. Tizenhat lemezükből mind platina vagy duplaplatina lett, és több, mint hatszáz dalt dolgoztak fel. Több teltházas koncertet tartottak már az Arénában, és a mostani is emlékezetesnek ígérkezik!

Az Irigy Hónaljmirigy harminc éve

A banda története 1990 szilveszterének éjszakáján kezdődött, amikor is barátaikat akarták szórakoztatni. Az este olyan jól sikerült, hogy hamar hírük ment, és egyre több helyre hívták meg őket fellépni. Az együttessel sosem voltak konkrét terveik, csupán jól akarták érezni magukat.

1997-ben már Tina Turner előzenekaraként léptek fel a Népstandionban. Ekkor úgy becsülték, hogy még 3-4 évük lehet. Ehhez képest eltelt több, mint húsz év, és az Irigy Hónaljmirigy népszerűsége töretlen!

Az Irigy Hónaljmirigy most is sok-sok meglepetéssel készül
Az Irigy Hónaljmirigy most is sok-sok meglepetéssel készül / Kép forrása: Irigy Hónaljmirigy / Facebook

Ahogy megszokhattuk, a fiúk most is sok meglepetéssel készülnek. Régi és új slágerek csendülnek fel, bizonyosan ott lesz Vazul néni és több sztárvendég is!

A Huncut karneválon előfordulhat, hogy mindenki Sportmackóban lesz, és lehet, hogy néha nem tudjuk, hogy Ez a dal miről szól, de biztosan nem bánja meg senki, aki ott lesz!

A srácok ígéretük szerint előadják legújabb dalukat is, az Jóistent, amihez szokásukhoz híven olyan videoklipet készítettek, amit többször meg kell nézni, hogy az ember minden apró részletet észrevegyen.

Aki szívesen hallgatja a nyolc kant, biztosan emlékezetes estén vesz részt a június 11-i koncerten!