Barion Pixel Visszatér a legendás trió! Hamarosan elkezdődhet a Bridget Jones 4 forgatása – Coloré

Visszatér a legendás trió! Hamarosan elkezdődhet a Bridget Jones 4 forgatása

2024. 03. 25.


Nyolc év után újra visszatér Bridget Jones. Állítólag idén májusban kezdődik a közkedvelt filmsorozat legújabb, immár a 4. részének forgatása Londonban 23 évvel a romantikus komédiasorozat első filmjének megjelenése után. A főszerepet ezúttal is Renée Zellweger alakítja majd és visszatér a filmvászonra a legendás trió: hiszen Colin Firth mellett újra feltűnik Hugh Grant is.

"bridget Jones: The Edge Of Reason" Photocall
fotó: Gettyimages

Az értesülések szerint a 4. rész Helen Fielding Bolondulásig című könyvének lesz az adaptációja, amelyben Bridget Jones egyedülálló anyaként próbál szerencsét az internetes társkeresőkön. Az új film nyolc évvel a Bridget Jones babát vár mozikba kerülése után készül, amely azzal végződött, hogy Zellweger karaktere hozzáment Mark Darcyhoz, és megtudta, hogy ő a gyermeke apja. 

"bridget Jones Baby" Paris Premiere At Cinema Le Grand Rex
fotó: Gettyimages

Grant nem szerepelt a harmadik filmben, mivel a történet szerint feltételezhetően meghalt a karaktere. A film végén azonban kiderült, hogy életben találták, miután túlélt egy repülőgép-szerencsétlenséget. A 2001-ben bemutatott első Bridget Jones film kasszasiker volt, és 334 millió dollárt kaszált, a második epizód 265, míg az utolsó rész 211 millió dollárt hozott világszinten.