Barion Pixel Ennyit lehet tudni a Bridget Jones 4. részéről – Coloré

Ennyit lehet tudni a Bridget Jones 4. részéről

2023. 08. 25.

A Bridget Jones 4. része régóta folyamatban van, csakhogy sajnálatos módon több minden hátráltatja. Most összeszedtük, mi mindent lehet tudni róla!

A legújabb hírek szerint a Bridget Jones 4. részének forgatásait várhatóan egy éven belül kezdik el. Ennek elsősorban a színészek és forgatókönyvírók sztrájkja az oka, ugyanis a tervek szerint már tavaly elkezdték volna a felvételeket. Nehezítő tényező, hogy a főszerepet játszó Renée Zellweger rendkívül elfoglalt, és sok film szerződtette már, így kérdés, hogy mikor tudnak időt szakítani a brit lány történetének folytatására.

Amit a Bridget Jones 4. részéről tudni lehet

A könyvből készült filmek rendkívüli bevételt – 1 milliárd fontot – hoztak a konyhára, az első részért pedig Oscar-díjra is jelölték Renée Zellwegert. Az utolsó részt, a Bridget Jones babáját hét évvel ezelőtt mutatták be, így a rajongók joggal várják a következő részt, ami Bridget anyai naplóbejegyzéseiből fog készülni, amikor is a főszereplő fiával közös életéről mesél. Renée Zellweger egy interjúban elmondta, hogy nagyon várja a folytatást, mert imád Bridget bőrébe bújni. Minden egyes forgatási napra úgy emlékezett vissza, hogy sokat nevetett, hiszen karaktere olyan kínos helyzetekbe kerül, hogy nem lehet nem nevetni rajta. Hozzátette, hogy szerinte meglehetősen különleges, hogy egy karakter életét ilyen hosszan végigkísérhetjük, mint az övét.

Renée Zellweger örömmel vesz részt a Bridget Jones 4. részének forgatásában / Kép forrása: Axelle Bauer-Griffin / Getty Images
Renée Zellweger örömmel vesz részt a Bridget Jones 4. részének forgatásában / Kép forrása: Axelle Bauer-Griffin / Getty Images

Várhatóan az eredeti szereplők közül sokan visszatérnek majd a negyedik részbe, így Colin Firth, Jim Broadbent és Emma Thompson is, és még Hugh Grantnek is lehet helye az újabb komédiában!

Azt még nem lehet tudni, hogy mikor forgatják a negyedik részt, de garantáltan tervben van, és bizonyos értesülések szerint akár már idén elkezdhetik, így ha minden jól megy, akár jövő karácsonykor már a mozikban láthatjuk kedvenc szinglinket!

Forrás: Harpers Bazaar.

Nyitókép forrása: Youtube