Barion Pixel 2025-ben érkezik az új Bridget Jones-film – Minden, amit tudni lehet róla – Coloré

2025-ben érkezik az új Bridget Jones-film – Minden, amit tudni lehet róla

2024. 04. 10.

Renée Zellweger ismét Bridget Jones bőrébe bújik, és nem akármilyen játszótársai lesznek a filmben!

Bridget Jones kalandjai folytatódnak. A hírek szerint 2025. február 14-én, azaz Valentin napon kerül a mozikba a legújabb film, amiben nemcsak Renée Zellweger tér vissza, hanem Hugh Grant is! Láthatjuk még továbbá Emma Thompsont, valamit a többek közt Igazából szerelemben látott Chiwetel Ejiofort és Leo Woodallt is, aki az Egy nap című sorozatnak hála Hollywood legújabb szívtiprója lett. A csupán huszonhét éves színész három éve színészkedik, ám karrierje kezdetén, a Fehér Lótusz második évadában már nagyot bizonyított.

Bridget Jones 4

Az első három film, a 2001-es Bridget Jones naplója, a 2004-es Bridget Jones: A józan ész határán, majd a 2016-os Bridget Jones babája is igencsak sikeresnek mondható, ugyanis több mint 760 millió dollárt hoztak a mozik pénztáraiban világszerte.

A Bridget Jones új részében Hugh Grant is feltűnik / Kép forrása: Imdb
A Bridget Jones új részében Hugh Grant is feltűnik / Kép forrása: Imdb

Nagy meglepetésre a filmbe visszatér Hugh Grant, akit a Bridget Jones babája című filmben halottnak hittek. A film végén kiderül, hogy életben van, mégis váratlan húzás volt újra elővenni a színészt, különösen úgy, hogy Colin Firth nevéről eddig nem ejtettek szót.

Izgalmas időszak elé nézünk tehát, de tíz hónap múlva mindenre választ kapunk, és magyar nézőként arra is, hogy vajon ismét Udvaros Dorottya fogja-e szinkronizálni Bridget Jones megformálóját.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images