Barion Pixel Új lemezzel jön a The Rolling Stones – 18 év után újra gördülnek a kövek – Coloré

Új lemezzel jön a The Rolling Stones – 18 év után újra gördülnek a kövek

2023. 09. 05.

A The Rolling Stones 18 év után újra összeült, és munkájuk gyümölcse beért: hamarosan jön az új lemez.

A The Rollings Stones éppolyan legendás zenekar, mint a The Beatles vagy a Queen. A tagok örökre beírták nevüket a rocktörténelembe, és most, 80 felett sem vesznek vissza a tempóból. Az 1962-ben alapított banda története hasonlóan kezdődött, mint a The Beatles-é: iskolatársak verbuválódtak össze, és alapítottak együttest. Az alapítók közül Mick Jagger és Keith Richads rendületlenül a banda tagja, s bár idén mindketten betöltik 80. életévüket, ez egy cseppet sem riasztja vissza őket attól, hogy koncertezzenek, és hogy új dalokat írjanak.

A The Rolling Stones új albuma – Amit tudni lehet

Legutolsó új dalokat tartalmazó albumuk 2005-ben jelent meg, így a rajongók már nem is számítottak arra, hogy a nagyöregek valaha újítani fognak. Szerencsére tévedtek, hiszen a legnagyobb meglepetésre újabb dalok kerülnek a korongra. Legutóbbi albumuk a 2016-ban megjelent Blue & Lonesome, ami blues feldolgozásokból állt.

A The Rolling Stones új lemezét ötletes marketinggel hirdeti - A részleteket szerdán tudhatják meg a rajongók / Kép forrása: The Rolling Stones
A The Rolling Stones új lemezét ötletes marketinggel hirdeti – A részleteket szerdán tudhatják meg a rajongók / Kép forrása: The Rolling Stones

Az új lemez címe várhatóan Hackney Diamonds lesz, ami egy kelet-londoni szleng kifejezés, és a betört ablaküvegre használják, ami egy betörés vagy rablás során sérül meg. Hackney negyed London északkeleti részén található, s a banda marketingjében ez meg is jelenik: a helyi újság, a Hackney Gazette hozott le egy olyan hirdetést, melyben üvegjavítást hirdetnek. Ha felhívják az érdeklődők a megadott telefonszámot, azt az üzenetet kapják, hogy a Hackney Diamonds szeptember elején nyit, és szeretettel várnak mindenkit.

A hirdetésben megadott weboldalon most Jimmy Fallon arca fogad bennünket, és egy visszaszámláló, ugyanis az új lemezről az ő műsorában tudhatunk meg mindent, mégpedig a szerdai napon!

A banda tavaly, alakulásuk 60. évfordulóján hatalmas koncertsorozatot adott, és a rajongók már most bizakodnak abban, hogy az új lemezre is hasonló előadásokkal készülnek.

Forrás: RTÉ.

Nyitókép forrása: Getty Images