Barion Pixel Több mint 80 recepttel érkezik a Trónok harca szakácskönyv – Minden, amit tudni lehet róla – Coloré

Több mint 80 recepttel érkezik a Trónok harca szakácskönyv – Minden, amit tudni lehet róla

2024. 02. 27.

A George R. R. Martin előszavával kiadott szakácskönyv igazi kulináris élményeket tartogat!

A Trónok harca szakácskönyvet bár nem az eredeti szerző írta, előszavával igazolja, hogy ígéretes kötetet tarthatnak kezükben a rajongók. Chelsea Monroe-Cassel könyve színes és rendkívül mutatós, az ételek pedig egytől egyig a sorozat univerzumára utalnak. A májusban megjelenő könyv az előjegyzések alapján már most bestseller.

Trónok harca szakácskönyv – Amit tudunk róla

A kötet több mint nyolcvan receptet tartalmaz. A szerző rutinosan jár a szakácskönyvek világában, ugyanis készített már könyvet a Star Trekhez, a Firefly-hoz és a World of Warcrafthoz is. Az ételek mindegyikében visszaköszön a sorozat, legyen az a fantázianév vagy maga az étel miatt. Nyolc fejezetet találhatunk a könyvben, melyek közt szerepelnek kenyérfélék, főételek, desszertek, levesek, köretek és italok is. A rajongók szeme bizonyosan felcsillan a dothraki véres pite vagy a koronás vaddisznóborda láttán, de a dornish krémtorta vagy a redwyne-i sült szőlő igazi finomságszámba megy.

A Trónok harca szakácskönyv májusban jelenik meg Amerikában / Kép forrása: Penguin Random House
A Trónok harca szakácskönyv májusban jelenik meg Amerikában / Kép forrása: Penguin Random House

A receptek nem tartalmaznak fiktív vagy beszerezhetetlen hozzávalókat, így a sorozat kedvelői garantáltan megtalálhatják benne kedvenc szakácskönyvüket.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images