Barion Pixel Végre! Fény derült a Trónok harca új előzménysorozatának címére és cselekményére – Coloré

Végre! Fény derült a Trónok harca új előzménysorozatának címére és cselekményére

2023. 04. 13.

A következő Trónok harca széria 90 évvel a Tűz és jég dala előtt játszódik majd, és egy különleges páros barátságán alapul.

Már hivatalos: George R.R. Martin „Dunk and Egg” című könyvein alapuló Trónok harca előzménysorozat érkezik az HBO háza tájára. A sorozat Martin fantasy-regénysorozatán alapul, amely Ser Duncan (Dunk) és a fiatal Aegon V. Targaryen (Tojás) kalandjait követi nyomon, 90 évvel az anyaszéria eseményei előtt. Az új sorozatot már két éve fejlesztgetik, de eddig nem lehetett tudni, melyik idősíkban játszódik majd, illetve, melyik regény lesz az alapja.

A nagy bejelentésre a Warner Bros. Discovery sajtó- és befektetői bemutatóján került sor április 12-én, amelyben bejelentették, hogy az HBO Max és Discovery+ kombinált streaming szolgáltatás egyszerűen Max néven folytatja tovább hódító útját.

Trónok Harca
Forrás: IMDB

A sorozat jelenleg az A Hét Királyság Lovagja: A sövénylovag (szabad fordításban) címet viseli. A hivatalos zanzája így szól:

Egy évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt két valószínűtlen hős vándorolt ​​Westerosban, egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan a “Magas”, és kicsiny mestere, Egg. Abban a korban játszódik, amikor a Targaryen-vonal még mindig a vastrónt birtokolja, és az utolsó sárkány emléke még nem múlt el az élő emlékezetből, nagy sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes zsákmányok várnak ezekre a valószínűtlen és teljesen különböző barátokra.

Martin íróként és executive producerként dolgozik az új Trónok harca projekten, akárcsak Ira Parker, aki társ-executive producer volt a Sárkányok háza 1. évadában.

G.R.R. Martin eddig három történetet adott ki a Tales of Dunk and Egg sorozatban: The Hedge Knight (1998), The Sworn Sword (2003) és a The Mystery Knight (2010). A három novellát ezután összegyűjtötték és kiadták együtt is, A hét királyság lovagja címmel, 2015-ben.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/tronok-harca-uj-elozmenysorozat/