Barion Pixel Érkezik a Stranger Things 20 éves sztárjának a könyve! Mutatjuk mikor és miről szól! – Coloré

Érkezik a Stranger Things 20 éves sztárjának a könyve! Mutatjuk mikor és miről szól!

2024. 04. 04.

Már nem sokat kell várni a fiatal színésznő könyvére. A Stranger Thingsből ismertté vált Millie Bobby Brown regénye hamarosan kapható lesz.

Millie Bobby Brown neve hallatán sokan asszociálhatnak a rapper Bobby Brownra, aki nem mellesleg az aranytorkú énekesnő, Whitney Houston férje volt. A valóságban nincsenek rokoni szálak, a 20 éves színésznő a Netflix legsikeresebb sorozatának köszönheti hírnevét, tehetségét most íróként is bemutatja.

A Stranger Things színésze, Millie Bobby Brown íróként

A színésznőt a Stranger Things ismerhette meg a közönség, méghozzá kislányként.

Stranger Things
Kép forrása: Jason LaVeris / Contributor / Getty Images

Az is ismert róla, hogy a rocksztár Jon Bon Jovi fia, Jake Bongiovi eljegyezte a már 20 évessé érett fiatal színésznőt. Nemcsak a sorozatból nőtt ki és igyekezett megmutatni tehetségét az Enola Homles-ban, a Godzilla II-ben és A hercegnő és a sárkányban is, hanem most íróként tűnik fel.

A Tizenkilenc lépcsőfok című regénye április 10-én fog megjelenni.

Eredeti nyelven már 2023 őszén hozzá lehetett jutni a könyvhöz. Nekünk eddig kellett várnunk.

Miről szól Millie Bobby Brown könyve?

London, 1942. szeptember. Nellie Morris már alig emlékszik azokra az időkre, amikor nem az eget ellepő német bombázóktól kellett rettegnie. A tizennyolc éves lány jól tudja, mit kell tennie, amikor felüvöltenek a légvédelmi szirénák: felkapja hét éves húgát, és családjával a metróállomásból kialakított közeli óvóhelyre sietnek, ahol a lépcsőn tizenkilenc lépést kell megtenni lefelé a biztonságig, miközben azért imádkoznak, hogy ne az ő házuk legyen a következő, amelyet elpusztítanak a könyörtelenül záporozó bombák.


Szorongással, gyásszal és nélkülözéssel teli életébe egy amerikai pilótával való véletlen találkozás hoz új reményt. Nellie rájön, hogy a légvédelmi szirénákon és a bombakráterekkel borított utcákon túl létezik egy másik világ, ahol békére és boldogságra lelhet. Ám miközben jövőjét tervezgeti Rayjel, egy légiriadó alatt szörnyű katasztrófa sújt le. Megtalálhatja magában az erőt az újrakezdésre?
A neves színésznő, Millie Bobby Brown családja történetén és a második világháború kevésbé ismert tragédiáján alapuló első regénye traumáról, túlélésről és újrakezdésről mesél a történelem egyik legsötétebb korszakában.

Nyitókép forrása: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images