Barion Pixel Jennifer Lawrence menti meg az öngyilkos hajlamú Leonardo DiCaprio-t! – Coloré

Jennifer Lawrence menti meg az öngyilkos hajlamú Leonardo DiCaprio-t!

2024. 04. 18.

Az életkor csak egy szám, de Martin Scorsese esetében ténylegesen így van, hiszen 81 évesen is több filmen dolgozik. Az egyikben főszerepet kap Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence is.

Nyugdíjas korára az ember pihenést kíván magának, de nem tartozik ebbe a kategóriába a világhírű rendező, Martin Scorsese. Jelenleg is két filmen dolgozik. Az egyik a Jézus életét dolgozza fel. A másik Frank Sinatra életéről szól. Ez utóbbira ugyan még nem adta áldását az amerikai énekes lánya, de már így is tudunk valamit.

Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence
Kép forrása: Taylor Hill / Contributor / Getty Images

Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence, mint házaspár

Habár így még egyáltalán nem biztos, hogy a film elkészülhet, az olasz-amerikai filmrendezőt ez sem tántorítja el és már ki is választotta a főszereplőket. Frank Sinatra bőrébe Leonardo DiCaprio bújhat, feleségét, Ava Gardnert pedig Jennifer Lawrence alakítaná. A két sztár legendás szerelmét feldolgozó film állítólag nem finomkodik; Sinatra szeszélyes és önpusztító pillanatait is bemutatja, többször akart öngyilkos lenni az Ava-val való kapcsolata alatt, sőt, részegen rendszeresen bántalmazták egymást. Életük végén azonban mindketten állították; egymás élete szerelmei voltak.

Úgy tűnik, hogy az Apple is szívesen folytatná a Scorsesével közös munkát, de a komplex életrajzi film mögött valószínűleg a Sony áll majd.

Újabb projektek a láthatáron

Vajon mi sül ki abból, ha két nagyágyú dolgozik együtt? Márpedig úgy tűnik, hogy Martin Scorsese és Steven Spielberg együtt fog dolgozni, mint executive producer.

Nyitókép forrása: Dia Dipasupil / Staff / Getty Images