Barion Pixel Egy 22 éves modell szerint Leonardo DiCaprio túl öreg és furcsa, de van, ami ennél is sokkolóbb – Coloré

Egy 22 éves modell szerint Leonardo DiCaprio túl öreg és furcsa, de van, ami ennél is sokkolóbb

2024. 03. 02.

Rengeteg híres modellel szűrte össze a levet Leonardo DiCaprio, de a hírnevén még egyiknek sem sikerült csorbát ejtenie.

Legalábbis egészen idáig, ugyanis egy 22 éves Playboy-modell érdekes dolgokat árult el a magánéltét nagyon is védő Leonardo DiCaprio-ról. A fiatal Hieke Konings azt állítja, hogy egy Los Angeles-i klubban találkozott Leóval, akinek az egyik embere ment oda hozzá, hogy az Oscar-díjas sztár beszélni akar vele. Váltottak néhány szót, majd egy forró csók is elcsattant. Ezt követően DiCaprio meginvitálta a szépséget a szobájába, de az visszautasította őt.

Egy Los Angeles-i titkos klubban futottunk össze, ahová csak meghívással lehet bejutni. Láttam ott ülni a fekete kapucnis pulcsijában és a fekete sapkájában, felvettük a szemkontaktust, majd odaküldte értem az egyik emberét.

A modell természetesen abba is beavatta a riportert, milyen volt az a bizonyos csók a világ legkelendőbb agglegényével:

Rendben volt, de határozottan nem a legjobb, amit valaha kaptam.

Hieke Konings szerint a színész kifejezetten furcsa és öreg is, így nem is volt kérdés számára, hogy megálljon ennyinél a közös estéjük. Ugyanakkor elpletykálta, hogy több barátnője is ágyba bújt a sztárral, akik szerint Leonardo DiCaprio kifejezetten sokkoló szex közben.

Egy barátnőm azt mesélte, hogy szex közben bedugva hagyta a fülhallgatóját, mert nem akarta hallani őt. Egy másik barátnőm pedig azt mondta, hogy még egy párnát is tett a fejére.

A világhírű sztár egyébként köztudottan rajong a fiatal modellekért. Utolsó hosszú kapcsolata Camila Morrone-val volt, akivel a lány 25. szülinapja után nem sokkal szakított. Jelenleg Vittoria Cerettivel alkot egy párt, akiért a bennfentesek szerint megőrül, ugyanis nemcsak szép és okos, de ő is elhivatott környezetvédő.

Leonardo DiCaprio barátnője
Forrás: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images
Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Theo Wargo/Getty Images